Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Japán csin fajtát mennyire...

Japán csin fajtát mennyire nehéz tartani?

Figyelt kérdés
Mindent tudni akarok!

2021. jan. 23. 15:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
49%

"Mindent tudni akarok!" ... ez volt a kerdes

Ha kiguglizta volna, nem tett volna fel egy ilyen bagatel kerdest ... szo sem volt sajat tapasztalatrol.

2021. jan. 23. 15:22
 12/17 A kérdező kommentje:
Lehet rosszul fogalmaztam, de személyes tapasztalatokra is kíváncsi vagyok!
2021. jan. 23. 15:24
 13/17 anonim ***** válasza:
34%
ellenben 10-es te semmit nem válaszoltál a kerdezonek, csak beszoltal egy olyan válaszolónak, aki vette a faradtsagot es ki googlezta a kerdezo helyett a dolgokat. :)))
2021. jan. 23. 15:24
 14/17 anonim ***** válasza:
20%
12-es nem fogalmaztal rosszul, csak neked is ajanlom a kovetkezo kezdooldalt: google.com ... ha ide irod a kerdesed, azonnali valaszt kapsz, legalabb 198 000 találat (0,58 másodperc) van ra :)
2021. jan. 23. 16:59
 15/17 anonim ***** válasza:
16%

Az az eb jó természetű, kecses, okos, akrobatikus fajta.Imád a figyelem központjában lenni.Kicsit sérülékeny ne engedjük magasabb helyekről leugrálni (nekem csak az ölemből ugrott le és hát...).Lapos pofája és rövid orra következtében gyakran előfordul a túlzsúfolt fogazat,a horkolásra való hajlam,zihálás és egyéb kisebb-nagyobb légzési nehézségek.Felléphet szem-,térd- és szívprobléma is.

Rendkívül játékos és közepes mozgásigénye van.Nem viselik túl jól ha gyerekek nyúzzák őket.

Idegenekkel szemben általában bizalmatlanok és idegessé válnak ha nem szocializálják őket megfelelően,amit lehetőleg minnél hamarabb kezdjünk el.

Többet nem írok mert amúgy ott van a google a jó barátunk. :)

2021. jan. 23. 18:45
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Hat ez ritka ronda
2021. jan. 23. 22:06
 17/17 anonim ***** válasza:

Tudsz angolul? :)

[link]

[link]

Személyes tapasztalatom más kutyájával van,nekem sajnos nem ilyen fajtám van,csak hasonló.(Shih tzu) :D

2022. márc. 14. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!