A csepegtetős kullancs riasztót,ha lemosom a bundájáról,akkor nem ér semmit igaz?
Tudtok olyan kullancs riasztót ajánlani,amitől fürdethetem 3 hetente a kutyám?
Mielőtt belémkötnek egyesek(mert szoktak ilyet),muszáj fürdetnem.
A kullancs riasztó nyakörv ér vmit?
A spotonokat nem a bundájára, hanem a bőrére kell tenni. Ott pedig beszívódik. Minden spotonnak van leírása, hogy mennyi ideig ne érje víz. Általában két nap.
Ha 3 hetente fürdetsz, akkor cseppents a fürdetés előtt 1 héttel mindig.
Nem fogja semlegesíteni a fürdés a hatást.
Next guard spectra eheto tanletta havi 1. Furdethwted barmikor. A csepp meg nyakorv nekunk se valt be.
Egy 10 kg-os kutyara 18 havi adag 15 500 huf belole.
Mindegyiknek írják, hogy meddig ne érje víz, de ezt már írták. A NexGard Spectra belsőleg jó, de attól még megszúrhatja kullancs, szúnyog. Létezik sampon is olyan, ami riasztja az ilyen élősködőket. Vannak, akiknek a nyakörvek is beválnak, nekem félhosszú szőrű kutyám van és nagyon tömött sörénye van a nyakánál, ráadásul 3 különböző élősködők elleni nyakörvre is allergiás reakciója volt, szóval ezt elvetettem, de rövid szőrű kutyáknál jó lehet.
Én egyébként külső-belső védelmet használok melegebb időben, nekünk ez bevált. Vagyis kap NexGard Spectrát is, de van ilyen samponunk meg spot-on is (mikor melyik). Így még nem volt gondunk sem szúnyoggal, sem kullanccsal. Egyszer találtam kullancsot, aki megpróbált megkapaszkodni a hasi szőrzetén, de nem volt belefúródva, nem szívta meg magát, pedig több órát rajta lehetett, mert túrázni voltunk és csak otthon vettem észre, könnyen le tudtam szedni.
A cseppek nálunk bejöttek. Az utolsó héten mondjuk van hogy már volt egy kóbor kullancs, akkor jöhetett a következő adag.
Egyszer kaptunk tablettát, valóban hatásos volt, de nem tudom mennyire lehet egészséges valami kemikáliát enni, amitől olyan szaga lesz a bőrödnek, hogy a kullancs is elmenekül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!