Szagelnyelős kutya wc? Jó ötlet?
Figyelt kérdés
Szóval lakásba sajnálnám hogy nem tud pisilni meg stb. amíg én távol vagyok, jó ötlet beszerni egy ilyen benti wc-t?
Persze miután felnő a kutya akkor is használhatná. Vagy ez így teljesen hülyeség? Csak mert volt egy kutyám aki ha dugó vagy valami miatt nem értem haza, nem bírta ki a 8nál több órát. Így meg legalább sose kellene tartogatnia.
2021. jan. 20. 16:07
1/3 anonim válasza:
Rendszeresen 8 óránál többet lenne egyedül a kutya, bezárva a lakásba? Ez a rossz ötlet a sztoriban, és nem nagyon segít rajta, hogy milyen wc-t veszel neki.
2/3 anonim válasza:
Szerintem egy próbát mindenképpen megér. Ez még mindig sokkal jobb, mintha a szőnyegen, vagy a padlón végezné a dolgát.
3/3 anonim válasza:
A kutyák ösztönszinten képesek tartalékolni a pisit, hiszen kell nekik a területük megjelöléséhez! Tessék csak megtanítani neki a szobatisztaságot, ne ilyen hülyeségre szoktassátok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!