Bullterrier tanítása, együttműködése?
Köszönöm az eddigi válaszokat. Jöhet még.
Nincs és nem is szeretnék ilyen fajta kutyát, nekem a retrieverek jobban bejönnek. Csak kíváncsi vagyok. Egy barátnőm kutyája.
Normális viselkedés az, ha egy pár órás játék, kergetőzés alatt annyira elfárad, hogy nincs ereje beszállni az autóba? Nem makacskodott, egész egyszerűen látszott rajta, hogy majd leragad a szeme, annyira álmos.
Az enyém lusta volt :( még séta közben is képes volt lefeküdni, amíg ölbe nem vettem.
Kutyasuli haaat, mi jártunk, de nehezen ment, olyan kis butácska volt, nem értette meg az összefüggést a feladat és a jutifalat között :D
Sajnos őt altatni kellett hat éves korában, meg bélösszenövése volt, pedig hivatalos tenyésztőnél vettem.
Kettes vagyok, a mienk a fajtamentéstől volt, 10 évig élt velünk. Egy dolgot tudott fixen, a konyhába nem jöhetett be, ha ettünk. De nem volt behívható, nem tudott ülni, és a marad parancsot sem értette. 😅 Azt még tudta, hogy a kanapéra/ágyra nem mehet fel, be is tartotta, ha láttuk.
Próbálkozhattunk bármivel, ha nem akarta, nem csinálta.
Tudtuk, hogy elengedni csak a zárt futtatón szabad, mert csak a kerítés állította meg.
Baj sosem történt, mert mindig odafigyeltünk rá, egy igazi bohóc volt.
Kb 14 éves volt, mikor elaltattuk, mert leállt a veséje.
Incs meg benne az ov kutyak engedelmessege.
Ha szofogado higgadt kutyat akarsz,ne bullterriert valassz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!