Domoszlói vadász kennel vélemény? mennyibe kerül itt egy bichon havanese fajtájú kutya?
Figyelt kérdés
2021. jan. 18. 13:37
2/5 A kérdező kommentje:
Én jónak találtam a weboldalukat, aranykoszorús mestertenyésztők, adnak törzskönyvet. Miből gondolod hogy szaporítók?
2021. jan. 18. 13:53
3/5 anonim válasza:
#1 ezt hol láttad? Nekem nagyon igényesnek tűnik a weboldaluk, az FCi-nél is be vannak jegyezve, régebbi kérdéseknél emberek saját tapasztalatból jónak ítélik. Neked van velük tapasztalatod vagy csak a hasadra ütöttél?
4/5 anonim válasza:
Tényleg szép ígényes az oldal, viszont én sokallom, hogy mennyi kutyája van, akik részt vesznek az aktív tenyésztésben (=nem "nyugdíjasok").
Ahogy látom kiállításra hordja őket, patella szűrést is látok még itt-ott.
Egy beszélgetést biztos megér.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!