Skót juhász gazdik, hol vettétek a kutyust és kb mennyibe került?
Fajtamentokhoz lutri, hogy milyen kutya kerul be, az tuti, hogy valogatni nem nagyon lehet, mert hala az egnek nem egy elterjedt fajta, tehat kevesebben is szaporitjak.
Picit korulneztem most, jelenleg nincs is skot juhasz, legalabbis en nem talaltam ra picit se hasonlito kutyat.
Ha van egy konkret celod a kutyaval, illetve te szeretned meghatarozni, hogy milyen legyen, akkor keress fel egy tenyesztot.
Lassan 5 éve vettem kutyát tenyésztőtől hobbi célra 240 ezer forintot fizettem érte.
Ma már nem abból a kennelből vásárolnék.
Esetleg tudtok ajánlani tenyésztőt?
Utána olvastam a fajtának, de azért tapasztalt gazdiktól is szeretnék tapasztalatokat kérni hogy milyen a kutya személyisége, illetve a bundája végett kozmetikushoz is kellene vinni?
Ha még aktuális a kérdés, itt nézelődj! [link]
Én évente 2-3x viszem kozmetikushoz. A személyiségéről órákat tudnék beszélni, nem fér bele egy kommentbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!