Ne harapjatok le a fejem, csak egy kerdes: kutyaval ki lehet menni az allatkertbe? Valamelyik allatkertbe? Vagy vadasparkba? Vagy a medve-parkba?
Hat, hogy .... hogy lehet ilyen primitiv, hogy kutyat az allatkertbe ... pedig azert kerdeztem, mert anno a kutyaoviban megmutattak mi az a lo, kutyam felfogta ... par het mulva setaltam a videgradi hegysegben, erre jott velunk szemeben egy lo ... egy tok maganyos lo, embergazda nekul ... en beszartam, hogy most mi lesz, de a kutyam tok jol kezelte a dolgot ... en ugy gondolom azert mert elotte mar megismerte a lovat.
Szoval ezert gondoltam, hogy milyen jo lenne ha minden allatot ismerne ... ki tudja mikor talalkozunk egy oroszlannal :)
Nyilván az oroszlán normál esetben egy kisgyereket is benézne és zsákmánynak tekintene. "Keresztbe lenyelné", ahogy azt okosan az utolsó megírta.
Azokban az állatkertekben, ahol be lehet vinni a kutyát, a ragadozók hozzá szoknak a kutyákhoz is, akárcsak az emberekhez.
Külföldön meglepően sok helyre, állatkertbe be lehet vinni háziállatokat is.
Nem tudom, hogy melyik állatkertek vannak hozzátok közel, olvassátok el a honlapjukon a szabályzataikat. Fent kellene lenniük! 😊
Tudtommal amúgy csak speciálisan képzett kutyák (pl. vakvezető- vagy fogyatékossággal élők segítésére képzett kutyák) mehetnek be, hogy az állatkerti állatoknak is nyugta lehessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!