Mennyit kell aludni egy kiskutyának?
Figyelt kérdés
5 hetes, és egész nap alszik, felkel fél-1 órára, ilyenkor pisil, meg néha kakil, aztán játszik majd visszaalszik.(és 2-3 órákat is képes alukálni) Ez gond? Éjszaka ugyanezt csinálja, bár ma már egy huzamban aludt este 8tól hajnali kettőig :) (3 napja van nálam)2008. dec. 2. 09:48
1/8 anonim válasza:
Ez teljesen normális. Ahogy nő egyre kevesebbet fog aludni. Az én kutyám 11 hetes és még mindig viszonylag sokat alszik.
2/8 anonim válasza:
Ebben a korban ez normális. Nagyon meg vagyok döbbenve, 5 hetesen normális ember nem szakítja el a kicsit az anyjától. Egy 5 hetes kölyöknek még bőven az anyja és a testvérei mellett volna a helye, ő még nagyon-nagyon baba. Ne érts félre, nem rólad beszélek, hanem arról akitől hoztad.
3/8 anonim válasza:
szerintem sem jó hogy ilyen korán lett elválasztva az anyjától. az enyém 8 hetesen került hozzám éjszaka és nappal 2-3 óránként járkáltam le vele,most már 15 hetes. az éjszakát kibírja már simán, de még azért most is gyakran megyek le vele napközben. mondjuk sokszor be is csap, szól hogy le akar menni, közben meg csak játszani akar:DD én meg a 4. emeletről hurcolom fel-le a kis amstaffot, de ezt vállaltam és ne aggódj majd te is megszokod:)
4/8 anonim válasza:
az előző válasszoló vagyok. hozzátenném (mert a lényeget kihagytam) hogy mostmár 2-4 órákat van fenn.minél többet van fenn annáál kevesebbet alszik.
5/8 A kérdező kommentje:
A második válaszolónak szeretnék annyit mondani, hogy én is furcsállom, hogy még ilyen kis fiatal, azonban az anyakutya (az előző gazdi szerint) már vagy 3-4 nappal azelőtt nem szoptatta a kicsiket, hogy el lett hozva (szval ezért lett elhozva:D)...
2008. dec. 3. 07:24
6/8 anonim válasza:
Na, ez a tipikus szaporítós duma, a már önállóan eszik. Egy kölyöknek akkor is szüksége van az anyjára legalább 8 hetes koráig, ha mág elkezdett szilárdat enni. Elengedhetetlenül szükséges a megfelelő szocializációjához. Bár, ha meggondolom, hogy honnan jöhetett, akkor lehet, hogy így járt jobban.
7/8 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló!!!!
Nem szaporítótól van, csak éppen a gazdi (előző) nemrég költözött kertesházba, az anyakutya éppen tüzelt a környék kanja meg meglátogatta. Erről nem tehet senki. Még arra sem volt idő, hogy esetleg ivartalanítsák. És nem kell alaptalanul mindenkit "leszaporítózni", aki nem tenyésztő és éppen kiskutyák születtek nála... Ez bárkivel megtörténhet, bármikor.
2008. dec. 4. 17:28
8/8 A kérdező kommentje:
Az utolsónak még annyit, hogy jó helyen volt a kiskutya, csak éppen az anyjuk bántotta őket, meg nem foglalkozott velük...
2008. dec. 4. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!