Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Dobermann első nagytestű...

Dobermann első nagytestű kutyának, melyik sulit ajánljátok?

Figyelt kérdés

Heló!

Már régóta szeretnék egy dobermann-t, de sajnos eddig nem tudtam nagytestű kutyát tartani, hely hiánya miatt. Szóval eddig "csak" egy kis törpe pincserem volt. Most viszont beköltöztem egy olyan házba, ami eléggé nagy kertel rendelkezik. Még soha nem volt dobermannom, még nagytestű kutyám se, szóval semmiképpen nem szeretném egyedül tanítani. Akinek már van tapasztalata Budapest és környékén lévő kutya iskolákkal, az kérem írjon tapasztalatokat, hogy hova érdemes járni. Ezen kívül szeretnék én is tanulni, hogy hogyan lehetne irányítani a kutyát, elérni, hogy engem tekintsen "falka vezérnek". Ez egy kis törpe pincser esetén nem volt nehéz, de azért egy dobermann már nagyobb falat. :)

Előrre is köszönöm!

2021. jan. 16. 00:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
20%

Nekem ivartalanitott kan KAJ-om van ... van egy baratnonk, ivartalanitott szuka argentin dog. En kutyam is tud bajt okozni, na de az a masik szuka? Rettenet a KAJ-omhoz kepest :)

Amugy mindket kutya jo fej, de ha jon valaki ... a szukas csavo jobban szokott feszulni mint en. Pedig az en kutyam sem egyszeru :)

Anya, anyatigris, majomszeretet ... szerintem egy szuka mindig kemenyebb ... embereknel is igy van!

Nekem volt olyan, hogy szetutott egy izomagyu barom ... es a csajom allitotta le :) Jok a szukak, kemenyek mint a vidia! :)))

2021. jan. 16. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!