Tényleg igaz, hogy egy németjuhásznak elég hetente egyszer enni adni?
Egyen ő is heti egyszer.
Amúgy meg pont a saját üzletét ássa alá, hisz az lenne az érdeke, hogy eladja a kaját.
Gondoltam, hogy hülyeség. A szüleim be is veszik :( Persze adnak nekik mindennap, de csak este. Ezért én adok nekik nappal
Egyébként ez az ember versenyekre is viszi a kutyáit.
Lehet a tapos ember tapjabol eleg heti egyszer adni, de en az o tapjabol egyszer se adnek az en kutyamnak az biztos. Mekkora egy id..ta!!!
Adj a kutyusodnak napi ketszer enni, a tapot normalis embertol vedd meg kerlek!
Ilyennek elvennem az engedelyet!(van neki?)
":( Persze adnak nekik mindennap, de csak este. Ezért én adok nekik nappal"
Tudod te, mennyi a napi ideális ételadagja a kutyáitoknak,
mennyit adnak a szüleid nekik?
Te meg jófejségből még adsz nekik nappal.
Szokjál le róla.
A "tápos ember" pedig valószínűleg nem azt mondta, amit te kiértettél belőle.
Valószínűleg egy nagy tál vízzel kibírná egy hétig (ha nagyon, nagyon muszáj!) de nem értem azokat az embereket, akik ezt komolyabb indok nélkül megteszik.
Minimum naponta cserélni kell nekik a vizet, főleg ha kinti kutya. (Nyáron 2-3-4 alkalommal is lehet) Bármilyen szennyeződés, természeti hatás (gondolok itt a hőmérséklet változásra) érheti a vizüket, ami árthat nekik.
"Valószínűleg egy nagy tál vízzel kibírná egy hétig"
Persze, egyszer, ha nagyon muszáj, akkor túléli, de folyamatosan heti 1 etetéssel leépül, és meghal. Konkrétan éhen hal, ami amúgy 2 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető.
#16 én vagyok a #15
Én is így gondoltam természetesen 😊 Meg is érdemlik az ilyen rohadékok, hogy börtönbe kerüljenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!