Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik a legokosabb, legnevelh...

Melyik a legokosabb, legnevelhetobb, legszelidebb, mindenben a gazdajara hallgató kutyafajta, ami alkalmas arra is, hogy bent legyen, nem nagyon hullajtja a szőrét, és szereti a gyerekeket is? Nagyon fontos szempont a könnyen nevelhetoseg.

Figyelt kérdés
2021. jan. 13. 12:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
81%

Talaltam egyet, ami az osszes elvarasodnak megfelel!

[link]

2021. jan. 13. 13:10
 12/17 A kérdező kommentje:
Az ésszerű keret azt takarja, hogy nem tudom sajnos minden percemet neki szentelni, vannak gyerekeim, de nyilván napi 2 séta mondjuk belefer. Nem egyedülálló vagyok, aki csak a kutyájával foglalkozik.
2021. jan. 13. 13:12
 13/17 anonim ***** válasza:
85%
Mennyi idősek a gyerekek?
2021. jan. 13. 13:34
 14/17 A kérdező kommentje:
6 és 8 évesek
2021. jan. 13. 13:52
 15/17 anonim ***** válasza:
90%

Mindegyik kutya olyan, amilyenne formalod, munkara kitenyesztett fajtat ne vegyel, aminek extra mozgasigenye van mert lebontja a hazat unalombol. Keress a kisebb termetu tarsasagi kutyak közt. Pl. Bichon, havanese, nem is nagyon hullajtjak a szoruket, viszont kozmetikat igenyel. Gyereket sem lokik fel es jol elvannak lakasban.

Sokan ovakodnak a kis szobacitrkaloktol, mert bevadulnak, de ez egyreszt neveles kerdese, masreszt csak tenyesztotol, jo idegrendszeru kutyat kell valasztani, a tenyeszto is segithet megfelelo energiaszintu, nyugisabb kutyat ajanlani, mert o ismeri oket.

Vond be nyugodtan a gyerekeket is az etesbe, setaltatasba, trukkoket is tanithatnak neki, azert mert pici, meg nem buta. 😃

2021. jan. 13. 15:28
 16/17 anonim ***** válasza:
82%
Plüss kutya.
2021. jan. 13. 17:17
 17/17 anonim ***** válasza:
Charles King Cavalier spániel
2023. máj. 12. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!