A pitbull kutyát hogy lehet megnevelni?
Elég bizonytalan, félős vagyk egy kicsit és néha úgy érzem a kutya uralkodik fölöttem. Pedig állandóan simogatom, játszok vele de ha nem az van amit ő akar leugat engem és morog, csatogtatja a fogat.
Beleugrik az ágyamba pedig mondom neki nem szabad de nem érdekli. Vagy a nadrágomba belecsimpaszkodik fogával és nem enged el.
Kimondtad a lényeget: bizonytalan és félős vagy. Csak akkor tudnám mi a frászért nem csivavát vettél, ha ennyire rettegsz a saját kutyádtól.
Kérd kiképző tanácsát, mert így lesz egy kutyád, aki baromi hamar a fejedre fog nőni, te meg rettegni fogsz tőle!
Ha csimpaszkodik a nadragodra,nyujtsd oda neki a koteljatekjat. Es huzocskazzatok. Szeretnek huzocskazni!
Mozgasd le minden nap.
Sorrendisegi szabalyokat betartod?
#10, az nem egy pit, hanem egy american bully. A pitbull viszonylag vékony, szálkás testalkatú kutya. Pl itt egy pit: [link]
Kérdező, én se nagyon értem hogy miért ilyen fajtát választottál, ha félsz tőle. A állatok tudják hogy mit érzel, ha félsz tőle azt nagyon jól tudja. Viszont a morgás és a csattogás ebben az esetben nem hangzik aggressziónak, az enyém akkor csinálja ezeket ha játszani szeretne. Mennyit foglalkozol vele? Le van fárasztva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!