Milyen hosszú pórázt használnak a tacsi tartók?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Érdekelne a véleményetek nektek milyen hosszú póráz vált be kényelmesen a törpe tacsitoknál? Van egy 120 cm hosszú kötél pórázunk de túl rövidnek érzem az én magasságomhoz viszont van felxi pórázunk is de arról szeretnénk leszokni. A lényeg az lenne hogy ne tudjon nagyon messze menni de azért ne is a lábam alatt menjen közvetlenül. köszi az értelmes válaszokat előre is.2021. jan. 10. 18:19
1/9 anonim válasza:
Szia, én àllíthatót hasznàlok, nekem ez vàlt be. Ha mezőn vagy erdőben sètàlunk, vagy horgàszni jön velünk, olyankor mehet messzebb, de pl ha orvosnàl vagyunk, olyankor rövidebbre fogom.
2/9 anonim válasza:
Nekem is állítható van, így mikor hogyan kényelmes. :)
3/9 anonim válasza:
A tacskó hosszúkás kutya, hosszabb póráz kell. Nem jó a sima tescós
4/9 anonim válasza:
Én flexit használok, hogyha mondjuk rétre megyünk, vagy nem forgalmas helyen sétálunk.
De főúton, forgalmas helyen vagy ha megyünk pl.: állatorvoshoz akkor a sima 100cm pórázt használjuk.
6/9 anonim válasza:
Yorkimnál 1.5 métereset használok.
7/9 anonim válasza:
Legalabb olyan hosszu legyen, hogy a kutya elerjen a foldig! :)))
8/9 anonim válasza:
Miaz hogy a tacskó hosszúkás najó meghaltam xdd
Mivel hosszúkás kutya, hosszú póráz kell neki, a rövid kutyának pl mopsz meg rövid? Jaj atyaég elég mára az internetből.
9/9 anonim válasza:
Én állíthatósat használok! A leghosszabb “pontja” 5 méter!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!