Ez milyen fajta kutya? Mit csináljak vele? Talán vadászoktól veszhetett el, de hiába osztottam meg több csoportban is, nem jelentkeznek érte.
Megkellene nezni, hogy van-e chip a kutyaban! Kozteruletes is megtudja nezni, de van cgip olvaso egyes benzinkutakon is ... meg persze az allatorvosnal.
Szerintem probald megkeresni a kutya gazdajat. Lehet szilveszterkor szokott el valahonnan a durrogtatas elol.
Azon a kornyeken ahol talaltad a kutyat, korul kellene jarni az allatorvosokat ... ha oda tartozik a kutya (mar mint a kornyekre), valamelyik allatorvos biztos felismeri.
Ugyancsak azon a kornyeken ahonnan a kutyat osszeszedted, korul kellene nezni megegyszer ... talan kiplakatoztak azota, hogy keresik a kutyat.
Az nem lehet, hogy egy onsetaltato kutyat szedtel ossze valahonnan? Ez is benne van a pakliban.
Akkor a helyinkocsmaban ,ovoda,gyogyszertarban ,boltokban kerdetoskodj a kutyaval egyutt. Vki fel fogja ismerni.
Amugy beagle szerintem. Az eleg nevelhetetlen kutya. Egy szenvedes. Nem csoda,h elvesztette.
A szín is stimmel és a pofa is.
Szerintem angol véreb keverék, vagy még fiatal esetleg.
Amúgy meg: megosztottad, de nem mindenki használja a facebookot. Pl én sem vagyok rajta. Lehet, hogy az ő gazdája sincs.
Szerintem angol véreb, vagy valamilyen kopó, esetleg lengyel kopó - keverék.
Viszont mindenképpen el kéne vinni orvoshoz, ott beolvassák a chipet és megmondják hogy kié a gazda, értesítik.
Ha fajtatiszta esetleg, akkor biztos hogy van benne chip, ugyanis kutya már az a korosztály akikbe kötelező a chip.
Majd ha meglesz és kijön érte a gazdája, akkor nyugodtan kérj rajta számon benzin költséget.
Vagy ha valamiért akkora probléma neked bevinni állatorvoshoz, akkor internetes vagy telefonon vedd fe a kapcsolatot egy akármilyen menhellyel vagy fajtamentő egyesülettel, nem baj ha teljesen más fajtával foglalkoznak.
Mondd meg nekik, hogy van egy ilyen kutya nálad, de nem tudod bevinni orvoshoz hogy beolvassák a chipet.
Majd Ők kijönnek érte és megcsinálják ezeket...
Ha megszeretnéd tartani, azt abban az esetben tudod, hogyha nem rendelkezik chippel.
Ebben az esetben, ott az orvosnál a nevedre is veheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!