Ha a kutyámnak random helyeken lassan kifehéredik a szőre, az őszülés már?
Figyelt kérdés
Fekete kutya. A hátsó lábain és a hátán elkezdtek megjelenni fehér szőrszálak el - elvétve már egy ideje. Ahhoz tudnám hasonlítani, mint a cukor szemek a sűrű mákban. A pofáján nem jelennek viszont meg. 5 éves szuka spániel. Fekete alapból, de van egy fekete-fehér roan/tarka/kendermagos :D nem tudom hogyan hívják mellénnye. Az apja egy arany színű spániel volt, az anyja meg ticolor. Ez őszülés, vagy csak az anyja a szülei genetikája kezd meg - meg jelenni?
Ilyesmi volt az apja: [link]
Az anyja: [link]
2021. jan. 7. 22:17
1/1 anonim válasza:
a kutyának a fogán látszik először a kora, aztán elsőként a bajsza vége őszül (ahogy én vettem észre) aztán talán a szőre minősége változik.. . inkább pofától hátrafelé..fokozatosan.. de bármi lehet. :-) 5 évesen már lehet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!