Mit csináljak a kutyámmal, ha félős vendég jön, ha elzárni, megkötni nem tudom?
Figyelt kérdés
2021. jan. 6. 21:07
31/58 anonim válasza:
Nem tetszik a dolog, de ha más nincs, kutyapanzión nem gondolkodtatok? Tudom nem olcsó, de utolsó mentsvárnak?
32/58 anonim válasza:
Én már csak elvből sem vinném máshová a kutyámat és be sem zárnám. Családtag. Ha valakinek ez nem tetszik, ne jöjjön, vagy maradjon kevesebb ideig.
33/58 anonim válasza:
A kutya egy állat.. ha testszik ha nem.. mi is azok vagyunk egy kis különbséggel.. ha megtetszik egy vendég, nem ugrálunk rá.. nem tépjük le róla a kabátot.. én már láttam ilyen szelíd kutyát :-) szóval van, hogy még a gazdit is meglepi.. nem kell ez a túlzott demokrácia.. ha nem kiképzett kutyád van, akkor el illik zárni. vagy beszélgess a kapuban..
34/58 A kérdező kommentje:
Anyámnak a tesókával való jó viszony a legfontosabb. Van kert de ez közös udvar a szomszéddal (ikerház), aki már egyszer fel akart minket jelenteni oda nem tehetjük ki. A panzió nem rossz ötlet, szétnézek hogy ott van-e. Anyam tuti kifizeti csak a tesónak mézecskalácshazikó legyen. Nem Budapest, Szeged.
2021. jan. 6. 22:16
35/58 A kérdező kommentje:
Nem iskolázott Border, van hogy nem tudunk kontrollálni, ezért nem engedi anyám, hogy félős emberhez odamenjen.
2021. jan. 6. 22:18
36/58 anonim válasza:
Esetleg veszel neki egy kutyahordozód és belerakod. Vagy egy kutyaólat és teszel valamit elé, hogy ne tudjon kijönni, de azért fényt és levegőt kapjon, tudjon enni, inni.
37/58 anonim válasza:
35.. egy igazi kutyás mindig tudja, hogy sosem tud kontrollálni.. csak a buta hiszi azt, hogy a kutyát bármikor uralja.. :-) sajnos sok ilyen van. A kutyának van egy ősi ösztöne.. amit talán egész életében nem látsz meg.. de meglát, megérez valamit.. és lesz egy olyan helyzet, amire nem számítottál.. A képzett kutyákat kiteszik minden olyan helyzetnek(szinte) amivel találkozhat.. picit olyan ez, ha mindenkivel a liftben találkozol csak, sosem tudod meg milyen jól fut.. egy kutya is ilyen.. és vannak kifejezetten rafkósak.. :-) otthon jófej, éjjel meg őzet eszik a kóbor bratyókkal.. ezt hívják tiszteletnek.. mikor tudod, hogy ő egy vadállat.. hatalmas agyarakkal.. és tiszteled benne a vadont is.. az óvintézkedés nem balekság.. szükséges rossz.
38/58 anonim válasza:
Kb igy idegenul is felajanlottam volna,h megorzo
a kutyad a lakasban,ha kijon az enyemmel es nem rag. De budapestiek vagyunk.
Nincsenek barataid,akiknel ott alhattok a kutyaddal hetvegere?
Ilyenkor meg a tenyeszto is megkerdezheto,h ha kozel van,h x penzert orzi-e a ket napra?
39/58 anonim válasza:
Ne a kutyáddal akarj valamit csinálni,hanem a vendéged próbáld meg meggyőzni arról hogy a te kutyádtól semmi oka sincs félnie.Odahívod a kutyád és megtapasztaltatod vele,hogy a tiéd nem bántja őt,szóval fölöslegesen tart tőle.
40/58 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez rendes tőled :) A tenyésztőt még megkérdezem, hátha, ő is szegedi, hátha tud segíteni. Van egy jó barátnőm, akinek még a szülei meg is engednék, mert nagy kutyafanok, de van egy idegbeteg Yorkijuk, ami az embereket imádja, de más kutyákra rámegy keményen, pedig elvileg nevelik...Na ott az a baj, h neki ugrana a Yorki az én kutyámnak, egyszer már megpróbálta, többet nem lenne jó kockáztatni. Bár nekik van kertjük, azért lehet megkérdezem.
2021. jan. 6. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!