Van itt Szibériai Husky gazda? Vagy akinek régebben volt ilyen fajta kutyája? Válaszolhatna a lent leírtakra.
Régi álmom egy ilyen fajtájú kutya, elképesztő rajongója vagyok a küllemének. Viszont sokkal fontosabb a kutya jelleme, igénye. Kérdés, tudok-e egyáltalán ilyen fajtát tartani, ki tudom-e elégíteni az igényeit?
Idén, 2021-ben fogok elköltözni, és lesz lehetőségem kutyát tartani. Ezért aztán: Szeretném, ha valaki, akinek vagy volt, vagy jelenleg is van Huskyja, elmondaná nekem kerek perec azt, hogy mivel kell rendelkeznem, mi tesz engem személy szerint, mint leendő gazdát, alkalmassá arra, hogy Huskym legyen?
Természetesen már rengeteget olvastam a fajtáról, a tartásáról, szóval nagyjából képben vagyok, pont emiatt is kételkedek. De nem tűnik elérhetetlennek, lehetetlennek, hogy jó gazdija legyek egy Huskynak. De tudnom kell, mivel állok szemben, és elég volt a netes magyarázókból: Személyes tapasztalatok érdekelnek!
Szóval a kérdés: Honnan tudom, hogy én alkalmas vagyok Husky-gazdinak, vagy nem? Mivel kell rendelkeznem, mit kell tudnom nyújtani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!