Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit kell bekészítenem az autóba?

Mit kell bekészítenem az autóba?

Figyelt kérdés

Mit készítsek az autós utazás mellé, ha véletlenül behányna vagy bekakilna? Zacskó+popsitörlő elég lehet a problémára?

Biztonsági övet szeretnék a kutyának. Nektek bevált, vagy maradjon inkább a szállítóbox?

2021. jan. 5. 17:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Én törülközőt ajánlok plusz doboz szerű ülés védőt ha sokat utaztok.

Ha csak annyi, hogy hazavigyétek akkor elég lenne a szállítóbox

2021. jan. 5. 17:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Leteritheto vizallo uleshuzat, övvel + hám. Mi igy hoztuk haza a kutyankat kb 200km-rol, 2x hányt, az egyiket a huzatra, a masikat, mivel idoben eszrevettem hogy hanyas lesz, de megallni nem tudtunk olyan gyorsan, ele tartottam egy muanyag talat, zacskoba nehez belecelozni egy kutyanak szerintem. Popsitorlo helyett inkabb egy nagy tekercs papirtorlo.
2021. jan. 5. 17:50
 3/4 anonim válasza:
Ha nyugodt kutyusod van szerintem beszerezhetsz neki övet. De ha nem szoktatok sűrűn utazni akkor a szállítóbox is tökéletes.
2021. jan. 5. 17:52
 4/4 A kérdező kommentje:

Túrázni szeretnénk menni, két kutyussal:)

Öv +hám lesz a vége, mert két box nem fér be hátra. Huzatot veszek, legutóbb azt hiszem a lidlben láttam, de ha ott nem lesz akkor rendelek.

Köszi a tippeket, nagy csomag papírtörlő és egy-két tál lesz bekészítve a biztonság kedvéért :)

2021. jan. 5. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!