Akinek benti kutyája van, tapasztaltatok ilyesmit?
Átveszi a szokásaimat. Szinte már emberként viselkedik. Már amennyire tud. Ahányszor lefekszik az ágyba, párnára teszi a fejét. Párna az mindig ''kell'' neki, legtöbbször úgy alszik. Sárba nem megy bele, kikerüli. Ha a kertben pocsolya van, inkább felmegy a térkőre és azon közlekedik. Amikor csibéim voltak, amellett hogy nyalogatta őket, a lábával simogatta valamelyiket. :D Ha valaki szekálja a családból, majd végre békén hagyja, sóhajt egy nagyot, mintha megkönnyebbült volna utána. Ha pedig jólesik neki a közelség, vigyorog. Odabújik hozzám. Ha éppen nem vele foglalkozom, mert tévézek, elém áll, és ott marad, hogy rá figyeljek, ne a filmre. :D Van, hogy alvás közben, két horkolás közt úgy kezd el nyújtózkodni, hogy hatalmasat nyög, elég hosszan. Mindig meglepődöm.
Melyikőtök tapasztalt még ilyesmit? Ti kutyusotok miket csinál?
Èn imàdom a kutyàmat. Napi 4-6 óràt foglalkozom vele. Suli, szoci, futi, amit akarsz. Ettöl ö mèg egy kutya, nem ember. Jobban szeretem èn, hidd el, mint azok, akik majmot csinàlnak belölük.
Vagàny, stramm, kiegyensyozott boldog kutya. Nem egy bazàrimajom rucikàban a pàrnàn (az àgyra feljöhet, ha akar, de nem akar, mert KUTYA!!!)
“Ha valaki szekálja a családból, majd végre békén hagyja, sóhajt egy nagyot, mintha megkönnyebbült volna utána.”
Ja, aha, oké
Nem kötekszem. Te magad írtad, hogy szekàljàtok. Ha nincs így, akkor ne írd ezt. (Mondjuk èn soha egy percet nem hagynàm nyaggatni a kutyát, de te tudod).
Azt továbbra is tartom, hogy mindamellett, hogy a kutyàm a mindenem, ö kutya, így kutyakènt viselkedik, nem emberkènt. Te kèrdezted, mit tapasztalunk, èn leírtam. Azt, hogy neked ez mièrt nem tetszik, azt bem èrtem, de mondjuk nagyon nem is èrdekel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!