Kifejezetten egygazdás kutyafajtákat ajánlanátok párat? Közepes, vagy nagytestűt, itthon is beszerezhetőt?
Figyelt kérdés
2021. jan. 3. 18:30
11/13 anonim válasza:
Kuvasz védelmében:
"Jellemző rá a lojalitás és a bátorság, szorosan kötődik gondozójához vagy a számára családot nyújtó emberekhez illetve gyerekek szeretetreméltó társa."
Volt kuvaszom, és nagyon jó kutya, de tény, hogy hozzáértő gazdi kell neki, és sokat kell vele foglalkozni. Csak az elhanyagolt kuvaszok lesznek agresszívek és kiszámíthatatlanok, amik a kert végében vannak láncra verve. Sajnos láttam ilyen kuvaszt, aminek csak lapáttal lehetett elétolni az ételt.
13/13 anonim válasza:
11: Én is láttam sajnos. Fiatal kutyát (2-3 évest), akivel foglalkozva volt. Egyik héten engem harapott meg, másik héten a saját gazdáját nem engedte ki a saját házából, utána már mindenkinek rontott neki. Egy másik eset: hasonló őrkutya is volt, az is megtámadta a vállalat dolgozóit, csak a németjuhász cseppet felseperte vele a telephelyet, úgyhogy senkinek (embernek) nem esett baja. Biztos van normális kuvasz is, én még soha nem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!