Miért nem találok kiskutyát Győr környékén?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy míg házasságban éltem, mindig volt kutyám. Magyar vizsla. De változott az életem, 25 év munkaviszony után felmondtak, megszűnt a munkaköröm, más munkát nem tudtak felajánlani helyette. A lányaim már felnőttek (22 és 19), én 41 éves vagyok. Nagyon-nagyon vágyom egy kiskutyára, ami kistestű lesz felnőtt korában is, ugyanis nem kertes házban lakom. Nem baj, ha nem fajtatiszta. Hetek óta nézegetem a hirdetéseket, nem találok ingyen elvihető kiskutyát egyik fórumon sem. Csak messze a lakóhelyemtől, Pesten, Pécsen, stb. Oda pedig nem tudok elmenni. Jelenleg nincs autóm. Nagyon boldog volnék, ha lenne olyan jólelkű "valaki", aki jelentkezne és újra lehetne saját kutyám. Ígérem, nagyon szeretném, és maximálisan gondoskodnék róla! :) :)2010. aug. 13. 16:07
11/13 Akiteki válasza:
Légyszíves az ilyen "becsusszant" kiskutyásokat ne támogasd. inkább fogadj be menhelyről. Ott legalább kaptak oltásokat, chipet, az sem utolsó szempont, hogy nem Neked kell ezeket vállalni.
Akinél becsusszan, az ivartalanítsa a kutyáját, máskor nem fog csuszkálni semmi sehova.
12/13 A kérdező kommentje:
Oké Norcy, köszi neked is! Lehet, hogy valóban az lesz a legjobb, ha először kimegyek az állatmenhelyre. Igazad van, tényleg ódzkodtam eddig a menhelyes kutyusoktól, mert hát..., hát... Nem is tudom. Sajnálja az ember őket, meg minden, de. Ott az a de. Azt hiszem, csak egyfajta megerősítés kellett, hogy elmenjek körülnézni. Tényleg féltem a látványtól eddig. Áááá, talán értitek...
2010. aug. 13. 18:12
13/13 anonim válasza:
Mellesleg a menhelyre is így kerülnek a pár hetes kölykök, hogy "becsusszant".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!