Shiba Inu Tűz-ló kennel vélemények, tapasztalatok? Fajtatiszták a kutyusok?
Mi is majdnem megjartuk veluk. Alternativakent tudom javasolni a
Szibériai Cédrus Kennelt, igaz nekunk nem onnan van kutyank, de nekik jo a hiruk (ha nem valtozott a 6 ev alatt mikor vettem a sajatom).
#4 ettől még szaporító marad. Kutyát tartani nem kötelező, ha egy bizonyos fajtát akarsz annak megvan az ára, ha csak kutyát akarsz akkor a singértelepekről szinte ingyen viheted. Másod sorban tudod te mennyibe lerül egy műtét kutyánál? Ha a vételárra nem futja akkor az állatorvosi költséget miből fogod fizetni?
A kutyatartás drága hobbi, nem való mindenkinek, ezt kellene megérteni.
Mi innen vettünk kutyát. Nagyon szeretjük, és rendkívül aranyos, szóval nem fogom azt mondani, hogy bánjuk, főleg, mert amikor odamentünk, akkor az összes shiba elbújt a sarokban, az enyémet leszámítva, ami egyből rohant oda hozzám. Ő választott engem. Kaphattunk volna törzskönyvet, de így olcsóbb volt. Hobbi kutya, nem fogjuk tovább szaporítani. Viszont a hely koszos, és nem túl szép körülményekben voltak tartva, bár nem tudom milyennek kéne lennie. Akkor gyerekfejjel ez nem tűnt fel igazán. A fickó nagyon furcsa volt. Valószínűleg tényleg kizsákmánylás zajlik ott.
2 csípőműtét, brutál allergia, és mostanra ataxia is van. Vagyis még nem tudjuk pontosan, tart a kivizsgálás. MR után kiderül. Ettől függetlenül nagyon boldog kutya, és imádjuk. De szomorú, és igen, ez nem igazi kennel, nincsenek jól tartva a kutyák, és valószínűleg rengeteg pénzbe fog kerülni, ha innen vásárolsz. Legalábbis jóval többet, mintha a tényleges tenyésztőre kifizeted a többszörösét ami elsőre sok, de nem lesz millió eü gondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!