Parvo vírus kezelése mekkora költséggel jár?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy egy kiskutya aki elkapta a parvot annak mekkora az esélye a túlélésre? Ma vittük dokihoz a 2 hónapos kiskuyát a doki csinált tesztet parvora ami pozitív lett. Kapott több féle oltást, infúziót. holnap is vinni kell és ad neki szérumot. Mekkora ennek a költsége?2020. dec. 29. 17:41
1/6 anonim válasza:
Egyik barátunk 200.000 forintot költött rá, de a kutyus sajnos nem maradt meg.
Mikor már azt hitték, hogy jobban van, és este evett is, akkor éjszaka ment el..
2/6 anonim válasza:
Sok lesz! De ha már most azon siránkozol, hogy mennyit kell költeni a kutyára, inkább ne tarts állatot. A kutyád az életéért fog küzdeni!
De miért nem olyan kölyköt vettél, amit oltottak és védtek parvo ellen?
4/6 anonim válasza:
Talalt kutyus? Vagy hogy kaphatta el a parvot? Szegenykem, drukkolok. Sajnos a tulelesi esely tenyleg kb 50%, tehat vagy igen, vagy nem, de nyilvan ez nagyon fugg attol, hogy mennyire volt elorehaladott az allapota, mennyire gyorsan kapott segitseget. Miert nem tartottak bent?
5/6 anonim válasza:
Ahol önkénteskedem pár éve 130 és 150 között volt a kölykök kikezelése
6/6 anonim válasza:
Szerintem ez állatorvos függő is lehet. 2hónapja mi végigmentünk ezen a rémálmon, 3hétig naponta vittem a picikémet állatorvoshoz, s tényleg mindent megtettek érte, emberfeletti volt az egész - igaz sajnos a "happy end" elmaradt:( - de nem kellett egy vagyont otthagynom. Nagy küzdelem volt mindenki részéről, főleg a pici kutyim részéről, az orvosok is nagyon megszerették őt. A parvo-ból kigyógyult ugyan, de annak következményeként, szövődményeként lett más baja (giardia, vérszegénység...s ki tudja még milyen belső szervi probléma lehetett), s feladta a küzdelmet, akkor mikor már azt éreztük, hogy tényleg a gyógyulás útjára léptünk. 1 kombinált oltása volt akkor, mikor magunkhoz vettük, a szerencséje az, volt, hogy akkorra már kialakult az oltásra a védettség, tehát eltelt az oltása óta több, mint kb. 12 nap. Sajnos a teljes oltássorral rendelkező kutyusokat is megbetegítheti a parvo, csak esetleg a lefolyása lesz más. Alattomos egy vírus ez, amíg nem találkozik vele az ember a közvetlen környezetében, nem is gondolná mennyire.:( Sokan azt gondolják -köztük én is így hittem, korábbi kutyusaimnál is-, hogy ha megkapja a kutyus a védőoltásokat parvo ellen, akkor azzal el is felejtheti azt...hát nem így van. Nekem akkor ez egy rémálomnak tűnt, amiből képtelen voltam felébredni. Szerintem a költsége miatt most ne aggódj, ha olyan magas összegű lesz, biztosan lesz lehetőség arra is, hogy részletekben fizesd ki. Most a legfontosabb, és én szívből kívánom, hogy meggyógyuljon, helyrejöjjön, és hosszú, boldog élete legyen a kiskutyádnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!