Hazikoszt. Semeddig nem tart rarottyantani a kutyakajara es akkor mar nem is kell felned a nyers etetes hatranyaitol.
2020. dec. 29. 07:29
3/11 anonim válasza:
Ha tappal etetek cca. 4-5000Ft/nap-ra jovok ki ... szinhussal (karaj vagy rostelyos) es primor zoldseggel is olcsobban jovok ki, ezert inkabb ezt preferalom es meg csak nem is problema az elkeszitese, mert 30 perc alatt kesz is az egesz ... eppen csak annyi ido kell amig a barnarizs elkeszul, a hust nem kell puhara fozni.
2020. dec. 29. 07:36
4/11 anonim válasza:
Utolsó, én is barf párti vagyok, de azért ez a NAPI 5000 forint még a tápra is túlzás. Most néztem meg egy etetési táblázatot, egy 60 kilós aktív felnőtt kutyának 746 gramm az ajánlott. De ugye van, akinek nem 60 kilós a kutyája és nem aktív, tehát egy átlag kutya adagja ennek a fele. Egy premium tápnak általában 1500-2000ft/kg körül mozog az ára, de mivel feltételezem hogy nincs 60 kilónál nehezebb állandóan aktív, dolgozó munkakutyád, ezért még ennyi se lenne. Egy feljebb említett paraméterekkel rendelkező kutyánál napi 1278 forintra jön ki egy 1700ft/kg-os táp. Majdnem 4 60 kilós munkakutyádnak kéne lennie ahhoz, hogy ez az 5000 ft/nap reális legyen (ráadásul egy prémium/szuperprémium kategóriás tápnál). Egy átlag kutyának olyan 35kg körül van a súlya, ha nem aktív akkor ugye tápból is keveset kap. Majdnem 6 átlag méretű kutyádnak kéne lennie ahhoz, hogy napi 5000ft rámenjen a tápra.
Hány kutyád van? Mert ez nagyon nagyon sok.
2020. dec. 29. 08:48
5/11 anonim válasza:
Ha van időd akkor barf ha nincs akkor egy jó minőségű táp
2020. dec. 29. 08:53
6/11 anonim válasza:
A kutyától függ. Van, amelyiknek a táp a jó, van, amelyiknek a barf, és van, amelyiknek az, ha főz a gazdi külön a kutyának összeállítva + étrend kiegészítő.
2020. dec. 29. 09:33
7/11 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs időm külön főzni a kutyámnak
2020. dec. 29. 09:36
8/11 anonim válasza:
Akkor barfozni sem biztos, hogy tudsz jól, az is időigényes, és nagy fagyasztó kell hozzá.
2020. dec. 29. 09:43
9/11 anonim válasza:
4-es ... ketelkedni mindig lehet ... csak nekem 80 kilos kutyaim vannak ... ketelkedhetsz tovabb nyugodtan :))) Szerintem mindig egyszerubb racsodalkozni a dolgokra ... valoszinu nem peldaerteku az eleted.
2020. dec. 29. 10:42
10/11 anonim válasza:
#9, milyen példaértékű élet? Hogy jött ez? Miért kezdesz személyeskedni, ha én egy rossz szót nem mondtam rád? Ez többet mond el a te életedről, mint az enyémről. Min sértődtél meg, de tényleg? Semmi sértőt nem mondtam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!