Agility orvosi alkalmassági nemzeti versenyre?(csak hazai)
Figyelt kérdés
Sziasztok!Elsőre furcsán hangozhat a kérdés de olvasd végig..van egy 2 éves németjuhászom,tenyésztőtől vettem 2 hónaposan de sajnos így is belefutottam a displasiaba(közepes)..1 évesen megműtettem az ínszalagjait.előrelátási céllal nem azért mert annyira súlyos hanem h a későbbiekben ne legyen baja,meg ezáltal kapja is a synomaxot(izületerősítő) minden nap.Nem kell "kímélgetnem"(szóbeli orvosi engedéllyel) tehát jöhet-mehet futhat..annyi hogy a hátsó lábai kicsit "kacskán" állnak de nem huzza nem fájlalja..kutyaiskolázok is vele(BH vizsgája idén lett volna a virus miatt sajnos..) meg mellette nyomkövetőzök vele mellette azért ezt választottam mert az örző-védőzést nem mertem bevállalni vele a fent említett indokok miatt..és akkor most jönne csak a kérdésem:Most decemberben elkezdtem itthon gyakorolni vele agility feladatokat..ugrások max 20cm(nagyobbat ugrik naponta többször pl teraszra fel-le) szlalom kerülések stb..szóval ha esetleg jobban menne orvosilag megprobálhatnék-e hazai versenyre nevezni vele?Illetve csak olyan egészséges kutyával lehet nevezni aminek semmi korelőzménye sincs,vagy a dokumentumai(leletek,röntgen,műtét stb)alapján egyéni elbírálás alá esik/eshetne?Természetesen nem a rendszer megkerülése a célom vagy az egészségében kárt tenni..mert akkor hagyom és marad csak a nyomkövetés meg a BH vizsga2020. dec. 26. 19:01
11/11 A kérdező kommentje:
rendben,köszönöm mindenkinek
2020. dec. 26. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!