Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A pacal az belsőség? Mennyit...

A pacal az belsőség? Mennyit szabad adni és mire jó?

Figyelt kérdés

2020. dec. 26. 14:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
88%
Pacal, a zöldpacal húsnak minősül ahogy a szív tüdő és zúza is.
2020. dec. 26. 15:18
 12/18 A kérdező kommentje:

Na és akkor az elegendő kutyesznak barf etetésben, ha a következőket kaja csak belsőségnek(természetesen max napi 10% és nem mindet, hanem 2-esével váltogatva): máj, vese, here, lép ?

Mást nem találtam se farkaskonyhán, se barfshopon, se ebarfon, se csodacsontnál.

2020. dec. 26. 15:19
 13/18 anonim ***** válasza:
59%
Kettesével adom én is, májnál vigyázz ne lépje át az 5%-ot mert könnyen baj lehet belőle. Én nyúl májat + pulyka lépet adok jelenleg, illetve még pulyka herét szoktam
2020. dec. 26. 15:22
 14/18 A kérdező kommentje:

Tudom, 5% mindig máj, másik 3-at váltogatom mellette.

Amúgy ha az számít, 5 fajta állat máját szintén váltogatom, a másik 3 is négy állatfajból van, szóval nem teljesen ugyanaz.

Csak félek, hogy kevés, de nem találok másfajta belsőséget, pedig elvileg belsőségből mindent kéne adni, mert mindegyik más-más dolgot tartalmaz a kutya számára.

2020. dec. 26. 15:26
 15/18 anonim ***** válasza:
59%
Nem baj ha váltogatod csak egyszerre többfajta májat ne adj, mármint egy étkezésbe. Nem kevés nyugi, én havonta két féle belsőséget váltogatok, és makk egészséges a kutya
2020. dec. 26. 15:40
 16/18 A kérdező kommentje:
Akkor jó, köszi!
2020. dec. 26. 16:11
 17/18 anonim ***** válasza:
40%
Én most ezt nem értem, miért kérdezgeted... Tisztában vagy a belsőség fogalmával?
2020. dec. 26. 17:29
 18/18 anonim ***** válasza:
37%
Egyébként csak érdekelne, hogy milyen fajta kutyának lesz? Egy magyar vizslának nem egészen ugyan olyan étrend kell mint egy kaukázusi juhászkutyának. Illetve én senkit se láttam még, aki grammra pontosan tartani tudta a táplálkozási előírásokat. Szóval csak mérv adó a 10-20 % is. Illetve én főzve szoktam pacalt adni, főt zöldségekkel a kutyámnak.
2020. dec. 26. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!