1/12 anonim válasza:
Keverékek keverék utóda :) Talán valahol dédszülők, ükszülők között lehetett német juhász, erdélyi kopó...de az az első legfontosabb, hogy egészséges legyen.... Menhelyi kutty ?
2/12 A kérdező kommentje:
Igen, elvileg 7 hónapos, szuka, szemezgetek vele, illatosi börtönben csücsül.
2020. dec. 25. 13:46
3/12 A kérdező kommentje:
Köszi amúgy.
2020. dec. 25. 13:46
4/12 anonim válasza:
szerintem kutya biztos van benne :)
5/12 anonim válasza:
Német juhász + árokparti keverék
6/12 A kérdező kommentje:
Köszi:D
2020. dec. 25. 14:40
7/12 anonim válasza:
Nemetjuhasz fokent,labrador stb vegyes.
Tokeletes a laballasa. Jo genetikajunak latszik.
Szerintem egy jol tanithato higgadt kutya,de mozgasigenye azert neki is van. Heti 3 tobboras lassu kocogas . Utana kanapekutya,ha megvan a mozgas.
Nekem tetszik.
Ha akarnek lanyt a kutyam melle,biztosan orokbefogadnam.
Az illatoson becsuletesen megnezik es rendbehozzak az egeszsegi allapotukat,meg a borgombat is kezelik.
8/12 A kérdező kommentje:
Hát több órát biztosan nem futkosnék vele:D
De mindennap elvinném egy 2-3 órás sétára, parkba játszani, meg amit szeretne csinálni. Otthon még tanítanám, ha igényli, akkor max kétnaponta egy biciklis fél órás futtatás.
Bent aludhat a szobában:)
2020. dec. 26. 00:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!