Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik tápot választanátok?...

Melyik tápot választanátok? Premiere, Happy Dog vagy Bosch?

Figyelt kérdés

Eddig csak a Bosch-t nem próbáltam, ha jól emlékszem a happy dog-tól kicsit több volt a széklete, de legalább ízlett neki, a Premiereből is adtam, de nem emlékszem melyik volt pontosan. A legjobbat szeretném, jó arány ár értékben. Régebben nem néztem annyira utánna.

Amiket kinéztem:

- Bosch lazacos, krumplis

- Pemiere Lazacos

- Happy dog neuseeland (bárány, rizs)

30 kilós kutyának kell

Nem muszáj hogy halas legyen, de szárnyas húsból készültet nem akarok. Olyan kellene ami fressnapfban kapható.

De elsőkörben a fentiek közül melyik a legjobb? Vagy esetleg minőség szerint sorba tudnátok helyezni?

Én eléggé belezavarodok a leírásokba.

2020. dec. 21. 16:22
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
60%
Rengeteg féle van, szándékosan nem kezdtem el sorolgatni, nehogy még jobban összezavarjalak! Én se ragaszkodnék annyira a Fressnapf-hoz, online tényleg olcsóbb minden és x felett ingyen is kiviszik. Különben elég rossz a Fressnapf oldala összetétel leírásának szempontjából is. Így nem lehet választani. Nézz körül olyan webáruházakban ahol rendesen leírják mi van a tápokban.
2020. dec. 21. 18:16
 12/29 A kérdező kommentje:
Á értem, azt hittem egy konkrét tápra gondolsz. Most egyenlőre bosch-t vettem, azt még nem próbáltuk. Izlik neki. Ha beválik akkor marad, de körbenézek mi van még ami jó. Köszönöm.
2020. dec. 21. 18:51
 13/29 anonim ***** válasza:
87%

Mi select golddal kezdtünk, de hamar váltottunk Josera tápra, de azt utálta. Black angust tápot vettem de nem szerette. Az eukanubát habzsolta, de az csirkés volt, és vakarózott tőle. Pár hónapos korában a Happy dogot kezdtem neki adni, szerette, jó volt, de most 14 hónaposan menni kezdett tőle a hasa. Először azt hittük felnyalt valamit, de diéta után mindig mikor visszaálltunk a tápra, rosszabbul lett.

Mi most dado halas tápot vettünk és eddig jó, imádja enni és jó a végeredmény is, de még csak kb egy hete eszi.

Én ezeket találtam viszonylag jónak, de nehéz nagyon, mert bármilyen tápra rákeresel, valaki leírja, hogy a világ legjobb tápja, valaki meg azt, hogy inkább elaltattatná a kutyáját, mint hogy ilyennel etesse.

Nekem labradorom van, ő is 30 kg.

2020. dec. 21. 22:20
 14/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Igen, gondolom ki kell tapasztaslni melyik milyen hatással van a kutyára, én is sok ilyet olvastam, hogy hiába mondják egy tápra, hogy a világ legjobbja, lesz valaki akinek nem válik be. Mi is select golddal kezdtük, utána lett happy dog és az után a premiere. Sajnos 2 évig míg a szüleimnél volt szemetet evett konkrétan (sancho). De a szüleim kicsit maradiak és mivel én nem tudtam tápot venni akkor, rájuk hagytam. Nálunk is van gond a csirkével. Ha túl sokat eszik akkor ő is vakaródzik tőle. De pl a főtt csirkehústól nincs baja, csak ha még a táp is csirkés, nem is igazán szereti. Meglátjuk melyik lesz a legjobb, de azért szerettem volna jó összetételűt választani. ^^
2020. dec. 21. 22:29
 15/29 anonim ***** válasza:
75%

PREMIERE marhás táp vezet a 40% hústartalmával és alig van benne gabona, az is csak rizskorpa és burgonya, plusz ára is a legjobb a minőségéhez képest!

Tapasztalatot nem tudok írni, mert most fogom kipróbálni, hogy rátaláltam a kérdésedre! :D

Sok sikert, vigyázz a kutyidra, szeresd nagyon! ♥

2020. dec. 21. 23:46
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Én erről beszéltem, PREMIERE MARHÁS:

[link]

Itt van az összetétele:

[link]

2020. dec. 21. 23:50
 17/29 A kérdező kommentje:
Én is azért vettem annó. A kutyám szerette :)
2020. dec. 21. 23:55
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
És nem csirkés! Szerintem nagyon jó, holnap veszek! :D
2020. dec. 22. 00:00
 19/29 anonim ***** válasza:
54%

Arra azért figyeljetek, hogy ellenben van benne csirkezsír és arra is jöhet az allergiás reakció! Nem tudom mennyiért és mekkora Bosch-t vettél most,de pl.ahonnan szoktam rendelni tápot,ezt a márkát ott is árulják,a ZooPlus-on és pl.itt (de sok más állateledeles weboldalon is) normálisan le vannak írva az összetételek. Küldök ide meghívót ha kérsz. Persze simán is regisztrálhatsz,de így azt hiszem kapsz az első rendelésből 10% kedvezményt.

Még egy táp,amit javasolnék, bár az nincs a Zoo-n, az pedig a Brit tápok! 50% hús és ár érték arányban eddig verhetetlen.

2020. dec. 22. 11:35
 20/29 A kérdező kommentje:
Brit care-t is kapott annó, de az nagyon nem ette. Tudom, hogy van benne csirkeszármazék, de az enyémnél ilyen kicsi mennyiség nem számít. Csak egy 4 kilós zsákot vettem Fressnapfból. Viszont Németországban élek így a magyar webshoppal vagy magyar kirendeltséggel nem sokra megyek, de azért köszönöm. :)
2020. dec. 22. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!