Miért vesz valaki egyszerre 6 kiskutyát meg? Ez szabályos?
Figyelt kérdés
2020. dec. 20. 08:03
1/17 anonim válasza:
Miért ne lenne szabályos? Egyébként nem tudom, lehet sok gyereke van, vagy nagyon nagy udvara, vagy állatokat ment, mit tudom én. Amíg tud róluk gondoskodni téged miért zavar?
2/17 anonim válasza:
Lehet, hogy pl. kennelalapításon töri a fejét, eredményes szülőktől ígéretes kutyusokat, későbbi tenyészegyedeket akar. Vannak kennelek (vagy egyszerűen csak ebtartók), ahol
jóval 6 fölött van a kutyák száma, nincs ebben semmi extrém, vagy szabályellenes.
Ha eleget tesz a kötelezettségeknek, szabályoknak megfelelően tartja a kutyusokat, akkor nincs gond.
Te mire gyanakszol? Mit furcsállsz abban, ha valaki egyszerre 6 (vagy több) kiskutyát vesz?
3/17 anonim válasza:
kereskedik velük, vagy valami sötét állatkínzáshoz kell neki, de lehet húskutyák lesznek a feketepiacon
5/17 anonim válasza:
Ha egy alomból veszi meg őket és nem utcamixek akkor külföldre akarja vinni/csempészni és eladni őket.
6/17 anonim válasza:
Beb@fna, ha nem vehetnék amennyit akarok! A szap...izé...TENYÉSZTŐ, meg örüljön, hogy manapság, amikor sok embernek zabálnivalóra sem telik, valaki vesz tőle egy olyan állatot, amit meg sem lehet enni.
Matekozz! 1 díszeb árán, hány kiló marhát vehetnék?
7/17 anonim válasza:
Valaki érti ezt a zavaros 6. hsz-t?
8/17 anonim válasza:
#6 takarodj már innen te tenyésztőellenes barom. A kérdésnek szerintem a leghalványabb köze nincs a tenyésztőkhöz, ők nem tömeggyártanak, hogy aztán egész almokat passzoljonak le. Próbálhatod beállítani őket rossznak, pénzéhesnek, de ez csak a te ostoba nézeted.
9/17 anonim válasza:
akkor nézzük kutyánként 10nm kell legalább. Az min 60 nm + 20 jó lenne a gazdának is. + sétáltatni is kell őket 2szer 3szor egy nap ami 4-5 óra. Szerintem a többség ezt munka mellett nem bírná normálisan. Persze ki lehet engedni a akertbe oszt elvan de az nem normális tartás.
10/17 anonim válasza:
Biztos kapott flotta kedvezmenyt az illeto :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!