Mitől lehet ilyen az emlője?
Sziasztok! Van egy 11hónapos szuka kutyám, akinek az utolsó két emlője egy picivel nagyobb mint a többi. Ülés közben is eléggé szembetűnő. Tüzelni tüzelt már, de nem volt más kutyával az biztos. Csatoltam képet. Szerintetek mi lehet? Holnap visszük állatorvoshoz a biztonság esetére, majd megírom mi volt. De addig is szívesen olvasnék ötleteket. Normális lenne? Csak mert a barátnőm kutyájának teljesen a hasfalához tapad, vagy nem tudom hogy mondják.
Álvemhesség is lehet, vagy simán begyulladtak az emlői.
Többek között ezért szokták ajánlani az ivartalanítást, mert ezek a gondok (is) elkerülhetők.
Volt olyan kutyánk, aki eü okból nem volt ivartalanítva, neki idősebb korára minden tüzelés után begyulladtak a cicik, krémmel kenegetve is sokszor véresre nyalta magának.
December 30.-án lesz ivartalanítva. Nem volt kérdés nálunk, hogy ivartalanítva lesz :).
De most nagyon megijedtem hogy mitől lehetnek ilyenek az emlői. De az utolsó kettő csak
Nem kötelező minden jelenségnek egy álvemhesség alatt megjelennie.
Azért kérdezd meg a dokit, amíg tart az álvemhesség, megműti-e?
Van doki, aki megteszi, de van, amelyik inkább megvárja, míg lecseng.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!