Melyek a hidegen sajtolt kutyatápok?
Mondanátok ilyen márkákat?
Illetve miért jobb, mint a sima táp? Igaz, hogy ez közelebb áll a BARF-hoz?
A hidegen sajtolás által jobban megmaradnak a vitaminok, ásványi anyagok. Hiszen a hagyományos tápok extrudálással készülnek, ami magas hőn történik.
Egy pár márka: Markus mühle, Naturavetal, és a (szerintem legjobb) Orijen.
Közelebb áll...fogjuk rá. De akkor is táp.
Yoggies,Kudo, Naturavetal, Markus mühle, Real nature-nek is van hidegen sajtoltja.
Jobban megemésztik legalábbis,hamar feloldódik úgymond a gyomorban mint az extrudált.
Én etettem yoggiessal,de nem igazán vált be. bárányostól lefogyott a kutyám, a vadkacsástól aminek nagyobb a zsírtartalma, meg a rost tartalma attól már sokkal több kakit produkált és volt,hogy tök lágyat.
Pár naponta 1-2 kaki eléggé lágy volt. Így váltottam.
Most mindkét kutyám real nature-t kap, teve-ló,extrudált. De ettől nagyon sokat kakálnak :/ jól néznek ki tőle. De soknak találom a kakit.
Most van egy zsák RN, ezt megetetem velük aztán szerintem a Kudot fogjuk kipróbálni.
Szívem szerint inkább a Frescot vennék az fagyasztva szárított "táp" de nagyon borsos az ára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!