Megfázott a kutyám. Orvoshoz kell fordulni, vagy elmúlik, mint nálunk embereknél?
Sziasztok!
Kertes házban élünk, benti kutyáim vannak. Soha nincsenek kizárva, panelból költöztünk ide, szóval ők mindig ott vannak ahol mi.
Az egyik kutyámon ma észrevettem, hogy tüsszög. Eleinte azt hittem valamibe beleszagolt. Aztán kis idő múlva ismét, majd később megint. Folyik az orra. Illetve este mikor kint voltunk ugatott vagy kettőt a kertben, és kicsit rekedt is volt. Szipog szegénykém. Nem remeg, nem lázas. Étvágya teljesen rendben van. Játékos. Csak sajnos megfázott.
Elmúlik neki pár napon belül, vagy orvoshoz kell fordulni vele?
Köszönöm előre is a válaszokat.
Én mindig azt mondom, hogy érdemes elvinni, nehogy komolyabbra forduljon.
Vannak házi praktikák amit mi használtunk amikor néha néha köhögött a kutyám. Akkor egy teáskanál mézet adtam neki.
De elég sok tünetet felsoroltál, szerintem mindenképpen orvos
Fozz levest husoscsontbol orakon at: bele tengeri so,fokhagyma,brokkoli. Ha kihul ehetoen melegre,akkor a jol megfott csont kidobasa utan adj neki belole.( csontrolvalaszd le a szerfott hust es orcokat!!)
A zsirt ugy tudod leszedni,h hutobe teszed es a tetenerol leveszed kanallal. Igeny eseten.
De ne hidegen add neki.
Beteg embernek es allatnak is jot tesz.
Illetve a rendes etel. Hagyd egy kicsit el a tapot es ettol szepen felgyogyul. Hozza mindig adj nyerscsontot,h ne f.sson.
Puszi a kutyusodnak!
Figyelj rá, ha rosszabbul lenne, akkor orvos.
Amugy erdekes, hogy itt rogton a rendes etelt ajanljak, ha beteg a kutya. Vagy azert csak elismeri mindenki ezzel, hogy megsem olyan jo a tap? Mert ez arra utal... Foleg, hogy fel is pontoztak.
Egyaltalan nem biztos amugy, hogy a kerdezo tappal eteti a kutyajat.
8. vagyok.
Szóval nem tudom, hogy a te kutyád mennyire szokta mutatni, ha beteg, de mivel jól kivehető tünetei vannak, megmutatnám orvosnak.
( Az enyémnél kb. látnokot kell játszanom, de többnyire bejön.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!