Gazdik, akiknek a kinti kutyájuk nap közben bemehet a házba?!
Az enyém éjszaka kint alszik, nappal pedig pár órát bent van. Nagyon elrontottam az elején, mert reggel rögtön behoztam, amikor nyüszített (nem reggel, inkább hajnalban). Kétségbe van esve, ha ébredés után nem jöhet be. Kimegyek, megetetem, és nyüszít tovább, ha nem megyünk be rögtön. Hogyan szoktassam le erről? Már azt is csinálja, hogy ha bejövünk, bent alszik tovább.
Fokozatosan szeretném erről leszoktatni, mert nem akarom, hogy nagyon szenvedjen (és mellesleg szerintem az egész utca megőrül attól, hogy 2 órán keresztül nyüszít és ugat reggel 5 óra tájban).
Tudsz olvasni? Mint mondtam a kutyáim rég bejárósak. Hányszor írjam még le?
És neked mit fáj az ha az én kutyám nincs velem mindig? Miért fáj az hogy nem csak az lehet a jó amit te csinálsz? Nem fogok vele minden este csillagokat bámulni főleg amikor egész nap budapestet jártam és vendégekre készülök. Ilyen egyszer van évben. Az én kutyám el tudja fogadni mikor nincs rá időm. Hogy azt már ne is említsem, nem férnek el a házban. De ezért is még én kérek elnézést hogy nem akarom, a kutyámnak az legyen az élete hogy fekszik bent, mert mást nem lehet és várja hogy foglalkozzak vele...
Azon kívül el kell hogy keserítselek. :) Ma már nem lehet kutyát veréssel nevelni egész egyszerűen azért mert a verseny pontozásában igen komoly helyen szerepel a lelkesedés elvárása amit egy vert kutya nem tud bemutatni. Még annál is fontosabb mint hogy mindig mindent első szóra megcsináljon. És ha nem lelkes akkor mehetek vele a francba. A bíró pedig az első gyanús jelnél kidobna a versenyből mert egy kutyán látszik a dolog. Azon kívül vannak dolgok amikre erőszakkal nem lehet megtanítani egy kutyát, pl frizbi, terelés, agility. Vagy te hogy képzeled ezek erőszakkal tanítását? És mi ezeket is űzzük.
Ja és nem hagyom nyitva a házat mert bejön a meleg és a bogarak, szúnyogok. Úgyhogy ne gyanúsítgass engem itt hogy verem a kutyám mert elég nagy bunkóság leszólni mindenkit akinek más a véleménye mint neked! Mégis milyen jogod célzol arra hogy én verem a kutyám!? Igen tényleg egyenjogú azzal mint hogy te a s*ggében vagy! Az utóbbi hatalmas sértés, az elpbbi meg semmi, ugye? :) Te vagy beteges. Betegesen azt hiszed hogy csak úúúgy jó. Én sosem szólom le azt akinek a kutyája kertet sem látott még mert az ágyban alszik, csak azt szólom le ha az ilyen ember lenézi az én véleményem. Érdekes, fordítva ez miért nem működik? Tanulj meg elfogadni dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!