Miért vannak férgek a kutyám itatójában?
Figyelt kérdés
Ma találtam egy vékony fehér féreg szerű valamit a kutyusom itatójában. Abban biztos vagyok hogy nem giliszta volt, de nem tudom hogy kerülhetne bele féreg ha a kutyám két hete kapott féreghajtót. Valaki nem tudja hogy kerülhetett bele a vízbe? Próbáltam neten utána nézni de nem találtam semmi ehhez hasonlót. Előre is köszönöm a válaszokat!2020. dec. 13. 17:11
1/9 anonim válasza:
Nem a kutyából került bele szerintem. Nekünk is volt már ilyen.
2/9 anonim válasza:
Sima tál vagy önújratöltős? Esetleg mini szökőkút?
Valami lehet, hogy abba tette a lárváit, szerintem.
3/9 anonim válasza:
A kutyanak azert adnek most fereghajtot, biztos, ami biztos.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sima tálja van, reggel és este cserélek benne vizet.
2020. dec. 13. 18:35
5/9 anonim válasza:
Az enyémnek egy időben kis ideig hangyák voltak. Lakásban. Sehol máshol mint a kutya vizes táljában.
6/9 A kérdező kommentje:
Hát ez érdekes. Ha legközelebb az állatorvosnál járok rákérdezek, de akkor nem aggódom e miatt különösebben.
2020. dec. 13. 21:44
7/9 anonim válasza:
Biztos jól megnézted?
Bent vagy kinti?
8/9 anonim válasza:
Milyen anyagbol van a tal? Csereld le uvegre es mosd at ecettel a talat min hetente. Utana vizzel oblitsd at.
Remelhetoleg nem tartalybol adsz vizet,mert akkor az ferges.
9/9 A kérdező kommentje:
Kinti a kutya, fém tálkából kap vizet és nem tartályból adok neki.
2020. dec. 14. 07:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!