Lehet még ennek jó vége vagy ne is reménykedjek? Mi ilyen helyzetben a megoldás?
Na várjunk...
A senior korú kutyád fél éve véreset pisil (nem érdekel hogy ezerből egyszer, több alkalommal előfordult hogy a pisivel együtt vér is jött), te meg nemhogy állatorvoshoz nem vitted el, de mégcsak a házba se engeded be? Annak ellenére, hogy veseproblémája van, amin köztudottan ront a hideg? Minek is van neked kutyád??
Írták előttem többen is, kínok közt fog elmenni a kutyát. Részvétem neki és nagyon sajnálom, hogy ilyen gazda jutott neki.
Volt kint a doki, veseköve van. Megvizsgálta, csinált valamilyen teszteket, azt mondta németjuhászoknál gyakoribb genetikai tényezők miatt. Szerinte egy kisebb megakadhatott és felsértette a húgyvezetéket, azért volt a vérzés, illetve ahogy fogja kipisilni a köveket lesz is. Mivel az életjelei, hőmérséklete és minden egyéb normális, szerinte rendbe jön. Adott speciális tápot, vitaminkoktélt meg minden finomságot... eddig sem volt gond a drágább tápokkal, olyan 10-13 000 ftosakat vásároltunk neki, nem olcsó szarokat :) Napközben az előszobában pihenget, éjszaka pedig a kutyabódéban, állatorvos azt is csekkolta, teljesen rendben van, életében nem látott még belülről hőszigetelt kutyaházat. Említette azt is, hogy a szőre és az alkata öreg kutyushoz képest nagyon jó állapotban van, erős példány.
Köszönöm azoknak, akik értelmes válaszokat adtak és igyekeztek segíteni, tippekkel ellátni, akik pedig offenzívek voltak azok szerintem nyugodtan maradjanak inkább csendben, mert sem hasznos dolgokat nem mondtak, sem értelmeseket (legtöbb esetben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!