Merle hordozó kutyától születhet merle kiskutya? Úgy értem, hogy sem a kan, sem a szuka nem merle, csak hordozó.
Figyelt kérdés
#Robert Merle #Merle hordozó
2020. dec. 9. 20:46
1/13 anonim válasza:
A hordozó azt jelenti, hogy a génjeiben van, vagyis hogy örökítheti, igen. De ne szaporíts.
2/13 anonim válasza:
A tenyeszto ezeket pontosan tudja, neked szerencsere nem kell, mert te ugyebar nem szaporitasz.
3/13 A kérdező kommentje:
A merle gént lehet hordozni? Úgy, hogy az nem jelenik meg a kutyán?
2020. dec. 9. 20:50
4/13 anonim válasza:
Ha csak hordozó, akkor olyan párral örökítheti tovább aki minimum szintén hordozó. Tehát ha tényleg mindkettő az akkor igen, ha csak az egyik akkor nem. De ne szaporíts!
5/13 anonim válasza:
Vagy megjelenik, vagy mondjuk az elso alomnal nem, de a kovetkezonel igen. Ne szaporits. Minek? Jard szepen vegig a lepcsofokokat, ha tenyeszteni szeretnel, kepezd magad, aztan hivatalosan es normalisan csinald.
6/13 anonim válasza:
4-es vagyok. Leragadtam annál a pontnál, hogy hordozó, ebből azt hittem hogy recesszív színről van szó. Arra nem is figyeltem hogy merle, pedig a merle domináns szín. Tehát nem lehet csak hordozó, meg is kell hogy jelenjen fizikailag ha az.
7/13 anonim válasza:
Általános iskolás biológia. Recesszív+recesszív=25%-ban öröklődik az adott tulajdonság.
8/13 anonim válasza:
Egyészen egyszerű a dolog... két merle hordozó kutyának lehet merle, merle hordozó és nem hordozó kölyke is. Általános iskolás biológia
9/13 anonim válasza:
Utolsó, két merlét szigorúan tilos pároztatni, mert súlyos genetikai defektek lesznek!
10/13 anonim válasza:
Dupla merle párosítást nem szabad csinálni!!
Beteg, sérült, fogyatékos gyenge kutyák fognak születni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!