Egy csivava mennyi idő alatt tanulja meg az alapokat? Kell neki kutyasuli?
Mik számítanak neked alapnak?
Szerintem a kutyasuli mindenképpen hasznos, főleg szocializáció szempontjából. Megtanulja, hogy hogy kell viselkednie nagyobb kutyákkal.
Akkor elmegyünk majd suliba meg oviba is, hogy szocializálódjon.
Köszi amúgy a választ.
Szerintem ez nem fajta függő, persze vannak kiemelkedően sok intelligenciával rendelkező kutyafajták, de egy csivavát is meglehet tanítani az alapokra.
Nagyon jó dolog a kutyaiskola, viszont mi nem mentünk mert azokat a dolgokat megtanulta amiket tanítottunk neki. Ha nincs felesleges százezred kutya suliba, akkor inkább csak akkor vidd ha úgy érzed hogy nem hallgat rád stb.
De mint említettem nagyon jó dolog, volt alkalmam betekinteni egy ilyen órára.
Illetve az most a helyzet hogy nem tudom, hogy a vírus miatt hogyan mennek ezek az órák. 🤔
Könyvből nem fogod megtanulni a kutyatartás alapjait te se.
A kutyasuli sokszor nem a kutyának hanem a gazdának kell.
Egy csivava nagyon makacs és szinte mind agresszív és szocializálatlan. Ha nem tudsz kutyasulira költeni akkor a kutyát miből akarod megvenni? A kutya is 100.000 forint felett kezdődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!