V@laki akinek meggyógyult parvóból a kölyök kutyusa? Kérlek írjatok!
Nálam volt parvós kiskutya, sok mindentől függ, hogy életben marad-e vagy sem.
Amikor találtam 2 kiskutyát, azok pl nem maradtak meg, pedig azonnal rohantunk dokihoz.
Aztán pár évre rá amikor megint találtam egyet, ő is parvós lett. Ő túlélte, de sokáig rezgett a léc. Ő is sok időt töltött az állatkórházban, de a mai napig jól van.
Sajnos nem az a tapasztalat, hogy túlélik, de láttam már pozitív példákat is, egyelőre annak is örülni kell, ha nincs rosszabbul, mert akkor lehet bizakodni.
Igen. Had meséljek el egy történetet. Voltunk kb 10 évesek az öcsémmel. Kis falu, vasárnap délután. A kis tacskó beteg lett, mivel oltva nem volt ahogy a falusi kutyák nagy része sem. Fogyóeszköz falun...
Anyukám megnèzte és egyből látta hogy parvó és azt mondta ennek annyi. Mi nagyon kétségbe estünk, beletettük a kutyát apám csíkos sörös szatyrába és biciklivel átentünk a falusi végére ahol az állatorvos lakott. Nem volt nyitva de addig csengettünk amíg ki nem jött. A doki megjelent csatak részegen alsógatyàban és trikóban. 😅 De állni alig tudott. Elmondtuk hogy a kutyánk nagyon beteg és segítsen. Ránézett és azt mondta parvó ezen nem tud már. Akkor sírni kezdtünk és mondtuk hogy van pénzünk és oda akartunk adni neki 500 Ft ot. 😅 Akkor gondolom meghatódott vagy nem tudom de betengedett minket. A pénzt nem vette el. Csatak részegen úgy látta el a kutyát hogy állni sem nagyon bírt de ahogy fecskendő volt a kezében egy pillanat alatt józan volt. Arra emlékszem hogy nagyon sok injekciót kapott meg infúziót. Amikor lement akkor hazavittük a kutyát. Otthon nagyon meg lettünk ezért verve, de a kutya életben maradt! Anyukám mosogatós flakonból húslevessel etette. A tacskó 16 évet élt utána. 😊 Én mindig hálával gondolok vissza arra a dokira akinek a nevére már nem emlékszem. Szóval van remény remélem a Te kutyusod is nagy harcos! Bízz mindig benne!
24.-nek.
Tahók? Felnevelték. Miért lennének tahók?
Volt egy kakasunk, ráesett a fa, megsérült a lába. Nagymuter fogta a fejszét...ebédre kokaspöci lett.
26.-nak.
És? Sokan a GYEREKÜKET sem oltatják manapság.
Meditalj. Kepzeld el,ahogy meggyogyul. Kepzeletben beszelj hozza meditacioban. Letezik kozos tudat. A telepatia is ezen alapszik ez is mukodik. Sikerulni fog es meggyogyul.
Egy agykontroll csoport tudna segiteni nektek.
Csontleves viszont fontos lenne neki. Kerdezd meg,vihetsz e neki be cumisuvegben. Kicsi csoru uvegben.
29.-re, a kérdezőnek.
Sajnálom! Komolyan!
(A többi válaszolónak pedig, és a moderátoroknak is!
Amikor leírom itt, hozzáértőként egy ilyen kérdésre, hogy az állatot el kell altatni, az nem bunkóságból, hanem segítő szándékkal van.
Segíteni az állatnak, és a gazdinak egyaránt!!!
De ha ti csak a jelentgetéshez, meg a válaszok töröltetéséhez, és a válaszoló bannolásához értetek, az a ti szegénységi bizonyítványotok!)
Igen, lehet bannolni ezért is!
Egy ...senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!