Honnan tudjam, hogy fajtatiszta Yorkshire terrier-e?
Akarok venni egy Yorkshire terriert úgy kb 20.000 Ft-ig.
De az expressen beírom h 20.000-ig és minden második amit kiad az az hogy VIGYÁÁÁZZZ! És mindegyik azt mondja h ezt ne vedd meg azt ne vedd meg. Akkor most melyiket vehetem meg hogy valószínüleg fajtatisztát találjak?
Segítetek keresni?
Utolsó előttinek (utolsó vagyok)
Ha nem ragaszkodik ahhoz, hogy fajtatiszta legyen, akkor kapásból tudok örökbe fogadható (yorki) keveréket ajánlani. Ha nekem lenne pénzem 2 kutyára, azonnal mennék érte6értük :)
A linkek, amit beraktak...idézem:
"ennyiért ajándék!"
"fajtiszta"
"baráti áron"
Ki hirdeti így a kutyáját, ilyen hülye szöveggel? "Ennyiért ajándék" kutya alig 1 évesen 25 ezerért? Ugyan már! 100%, hogy valami komoly baj lehet azokkal a kutyákkal, ennyiért senki nem ad el fiatal felnőtt kutyát!
Köszönöm a válaszokat, és nem , nem röhögne ki senki csak a yorkinak már előre tudom, hogy mekkora lesz a mérete.Ez a legfontosabb. Amúgy egy állatorvosi rendelőben dolgozom, mint asszisztens, és a kutyáim is Royal Canint esznek szóval tudnék neki biztosítani mindenféle ellátást. De azért megnézitek ezeket a kutyákat? Ha nem is veszem meg csak tudni szeretném, hogy szerintetek fajtatsizták vagy keverékek-e? Milyenre számíthatok egy tenyésztőnél.
Az első tuti, hogy nem yorki, mert egész más színű.
A másodiknál egy kicsit gyanús a fejformájuk, de amúgy yorkinak néznek ki. És a harmadik is yorki.
Persze egész más, amikor élőben látod, nagyon sokszor nem is saját kutyáról tesznek fel képet.
Egyébként a méretre sincs 100% garancia. Az én kutyám szülei mindketten 3 kg fölött voltak egy picivel, ehhez képest az enyém 5.5 kg:D Pedig a tesók is 4 alatt vannak.
Ne vedd bántásnak, de ha állatorvos mellett dolgozol, akkor hogy gondolkozhatsz úgy, hogy kutya vásárlásnál az ár a legfontosabb szempont?
Azt gondolnám, hogy aki állatokkal foglalkozik, az csak azt tartja szem előtt, hogy a lehető legegészségesebbet vegye meg, hiszen gondolom sok beteg yorkival is találkozol.
Vagy inkább egy menhelyi tüneményt hoz el egy jajj de cuki yorki helyett.
De ez már a privát dolgod.
Én 18 évesen kezdtem el dolgozni, és 3 évig gyűjtöttem, hogy meg tudjam venni a kutyusomat, illetve tudjam biztosítani a vele járó költségeket.
Ez nem lóverseny! És tényleg nagyon fájna a szívem érted, ha kifognál egy beteg kutyát, csak azért, mert olcsó volt.
Szerintem aludj még rá néhányat:)
Nem akarok villogni vele mivel kutyust nem viszek társoságba, csak a kutyafuttatóba járok a ktyáimmal.
És hogyha vki tud még mondani 1-2 jó tanácsot azt szívesen fogadom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!