Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Németjuhász kutyát lehet...

Németjuhász kutyát lehet lakásban bent tartani életvitelszerűen?

Figyelt kérdés
Én néha mikor beengednek csak egy 5 perce olyan büdös. Tehát kutyaszagú. Lehetne belőle szobakutya?
2020. dec. 4. 23:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha nem tudod megoldani akkor jó lesz a reggeli-esti, tartani fogja mivel életidegen neki hogy bent végezze a dolgát. Arról viszont már készült tanulmány hogy akik sokat tartogatják, azoknak nagyobb a hólyagjuk, boncolásnál látni hogy kit vittek sűrűn, és kit ritkábban.

Viszont olyan nincs hogy szar idő van ezért nem viszem a kutyát. Ez hozzá tartozik, nem is hallottam még olyat hogy valaki ne vigye. A kutyás felelősséget vállalt, ezzel azt is hogy ha szar potyog az égből, akkor is viszi.

Nem is tudná szerintem senki elnézni hogy szenved a kutyája. Ha egy benti kutyának már mennie kell, akkor ugyanis nyüszít, nagy szemekkel néz rád, megy az ajtóhoz, jelez hogy rosszul érzi magát mert feszíti a pisikaki.

Jobb az időérzékük mint nekünk embereknek. Mivel nagyon fontos a napirend, mindig ugyanakkor kell vinni hogy beálljon az emésztése egy rendszerre, és mindig ugyanakkor kell etetni, ha nem akarod levinni mikor idő van, ő egyre jobban fog sírdogálni hogy most kéne menni.

2020. dec. 5. 20:39
 12/13 anonim ***** válasza:
35%

Nekem egy furcsaság van, hogy a mozgásigényét vagyis ez nem igény de tényleg az lenne a természetes ha minden nap mozogna, de ha esik 2 napig akkor hogy viszem ki akkor nem tudok vele menni. Vagy havas sz.ar idők akkor is nem fogok minden nap menni vele. Tényleg nem laktam még lakásban és sok minden ami másnak ebben rutin és természetes nekem olyan fura.

De, mész vele akkor is. Ha esik, ha fúj, ha meleg van, ha hideg van. Veszel vízhatlan cipőt, felöltözöl melegen, és viszed. Ilyen egyszerű. Neki szüksége van rá, neked meg kötelességed.

2020. dec. 5. 21:55
 13/13 anonim ***** válasza:
86%

"ha esik 2 napig akkor hogy viszem ki akkor nem tudok vele menni. Vagy havas sz.ar idők akkor is nem fogok minden nap menni vele."

És ezt hogy kell elképzelni? Hagyod hogy két napig a sarokba szarjon-hugyozzon, addig kerülgeted és majd a harmadik napon leviszed, ha úgyis mész boltba?

Nem értelek.

Csaladi házban is naponta kellett volna vinned. Lakásban naponta háromszor.

2020. dec. 5. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!