Adhatok-e a kutyának a használt étolajat?
Figyelt kérdés
2010. aug. 11. 19:19
11/18 anonim válasza:
Te teljesen meghibbantál?Szegény kutya nem egy autó akit fel kell tankolni.
12/18 anonim válasza:
Úristen ember, te normális vagy? Ilyet miért adnál annak a szerencsétlen kutyának? Mit ártott az neked? Én ilyenkor csak a kutyát sajnálom hogy ilyen hülye gazdája van.
13/18 anonim válasza:
De mi nem is etetünk sarki bolti táppal.
15/18 anonim válasza:
Semmiféle olajat ne adj a kutyusodnak!
16/18 anonim válasza:
OMG!!! :(( Minek kéne egy kutyának étolajat adni???? Te iszol étolajat???
17/18 anonim válasza:
HÜLYE ISTEN BARMA!!!
SOHA NEM SZABAD VESZÉLYES HULLADÉKAK MINŐSÜLŐ FOLYADÉKOT, VAGY ÉTELT A KUTYÁNAK ADNI.
B***AZEG DESOK A BAROM A VILÁGON
18/18 A kérdező kommentje:
Tisztelt közönség sajnos a kérdésem nem volt alaptalan! Nekem soha eszembe nem jutna az én kutyusomnak odaadni, de a barátnőm a használt étolajat mindig szegény labradorjának önti ki. Mondtam neki hogy nem szabad, erre hülyének nézett. Ekkor tettem fel ide a kérdést. Mostmár akkor értem miért fingik szegény kutyus állandóan. Köszönöm a válaszokat kedves kutyaszerető barátaim. :)
2010. aug. 12. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!