Féreghajtó beadása után meddig fordulhat elő féreg ürítés?
Akkor nyilván nem férges.
De honnét vetted, hogy férges, volt erre utaló jel?
Amúgy 3 napig kellett adni féreghajtót? Mert én nem ismerek olyat, amit így kéne adni, általában a kutya súlya szerinti adagot egyszerre kell beadni és utána 2 hét múlva megismételni.
Biztos féreghajtó volt és nem valami probiotikum?
Quanifen tabletta volt, egymás után 3 napig 3,5 szem.
31 kg a kutya.
Fortiflorat kapott probiotikumnak.
2 napig szinte folyamatos hasmenése volt és hányt is keveset.
Normix antibiotikumot kap és diétás menüt.
Az orvos mondta, hogy adjunk neki féreghajtót is. Nem kérdőjeleztem meg. Csak mivel még sosem volt férges, nem tudtam, hogy hogy működik, egyből jönnek e a férgek, vagy csak napok múlva.
Naponta 3,5 szem???
Az 3x-os túladagolás, egyszer kellett volna 3 vagy 3,5 tabletta és utána 2 hét múlva megint 3,5 tabletta...
"Adagolás: 1 tabletta/10 ttkg"
"31 kg a kutya."
Akárhogyan számolom, jót mondott az orvos...
Amit az állatorvos adott, amiben leirta milyen tünetekkel érkeztünk, leirta, hogy mit hogyan kell adagolni. Milyen legyen a diétás menü.
Azt a tablettát ott lehetett megvenni, nem dobozban adta, hanem levélben.
8. Az orvos a leírtak alapján azt mondta, hogy 3 napon keresztül napi 3,5 tablettát adjon!!!
A helyes adagolás a leírás szerint 1 tabletta/ttkg, ami azt jelenti egy 30 kilós kutyának 3 tablettát kell beadni egyszerre 1 nap és nem 3 napon keresztül napi 3 tabletta, ami összesen 9 tabletta!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!