Hogyan felejtsem el a kutyámat?
Volt egy német juhászom, akit a volt élettársammal vettünk.. Én voltam a gazdi, én etettem, én voltam vele mindig, én sétáltattam, neveltem, képeztem, szeretgettem, én voltam az "anyukája"... De az exemmel szétmentünk.. és a kutya hozzá került.. Mert sajnos a kicsi kutyus beteg..autoimmun betegsége van és a táp nagyon drága, meg a gyógyszerek, de mivel ő tehetős, és állatorvos a rokona, ezért elvitte magával. Igaz, le kellett mondanom róla, mert ahova költöztem a szakítás után, nem tudott meglenni a kutyám, agressziv volt a másik kutyával...
Nem tudom, mikor fogom ezt kiheverni, de nagyon hiányzik.. És nem tudom mihez kezdjek a kutyám nélkül. Nem vagyok túl érzelgős, de együtt aludtam a kutyussal..és most az a tudta, hogy elhagytam őt, azért, hogy neki jobb legyen, valamennyire vigasztal, de nem eléggé... Hogyan nyugodjak meg egy kicsit?
ha ennyire szeretett, akkor valószínüleg a kutyus sem boldog most... remélem nem lesz depressziós. igen az állatoknál is van depresszió.
de szerintem várj egy kis időt míg kész nem állsz egy új kutyusra. menhelyről vagy tenyésztőtől. de lényeg, hogy szeresd és ő is szeressen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!