Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Piros szemek, erős csipásodás...

Piros szemek, erős csipásodás -ráér holnap az állatorvos?

Figyelt kérdés
Tegnap vettem észre, hogy erőteljesen csipázik a kiskutyám szeme, az egyik estére be is pirosodott, ma reggel pedig már mindkettő pirosas volt. Biztos viszket is neki, mert próbálja vakarni. Nagy gond, ha csak holnap viszem állatorvoshoz?🥺 mennyire sürgősek az ilyen esetek?

2020. nov. 27. 07:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Hívd fel az állatorvost, mond, hogy csak holnap tudnál menni, és kérdezd meg mit vegyél ki addig a patikában a szemére, amitől kicsit megnyugszik neki.
2020. nov. 27. 09:50
 12/20 anonim ***** válasza:
84%
11-es válasza a legjobb, 10-es vagyok.
2020. nov. 27. 09:54
 13/20 anonim ***** válasza:
14%

Ahanyszor gyulladt a szemem vagy a kutyame,borkosavat teszek vizbe es azzal lemosom. Meg aznap elmulik tole. Ilyenek miatt nem megyunk orvoshoz.

A gabonatol van a csipasodas meg szemgyulladas. Ne adj gabonat tobbet.

2020. nov. 27. 10:13
 14/20 anonim ***** válasza:
96%

13-as egy kölyökkutyáról van szó, és nem szimpla gyulladásról, szóval a tanácsod ilyen helyzetbe nem biztos hogy megoldja a kiskutya problémáját.

A szemgyulladásnak külső oka is lehet.

Vigye el állatorvoshoz holnap!

2020. nov. 27. 10:22
 15/20 anonim ***** válasza:
95%

Lehet csak sima kotohartya gyulladas ... de ha eros csipasodassal is jar a dolog, akkor erdemes megnezni a kutyat szemferegre is. Valoszinu a dokinak is eszebe jut, de azert emlitsd meg vagy legalabb kerdezz ra, mert ha nem gondol ra alapbol akkor elindulhat a kezeles rossz iranyba is.

Ne kezeld otthon a kut fejedbol, mert a kutya latasa nem jatek. Bizd szakemberre ... szerintem.

2020. nov. 27. 11:22
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Szemfereg egy letezo dolog ... nem tudom pontosan de ugy remlik a 'rozsalegy' okozza, belepetezik a kutya szemebe ... a kikelt larvak nem bantjak magat a szemet, de ott ficalkolnak a szemgodorben es nem lehet kiirtani csak pete allapotban ... szemferget egyesevel szedik ki csipesszel.
2020. nov. 27. 11:27
 17/20 anonim ***** válasza:
96%
Szmogos ido is okozhatja, jatek kozben meg is uthette, betegseg is lehet, eloskodo is lehet ... valoszinu az allatorvos ha latja, sokkal okosabb lesz nalunk.
2020. nov. 27. 11:30
 18/20 anonim ***** válasza:

#9-es vagyok.

Szemész szakorvostól idéztem. Tehát ezek szerint hölgy nem ért a szakmájához egyesek szerint.

2020. nov. 27. 14:21
 19/20 anonim ***** válasza:
Ha rendel a doki, vidd el mindenképp. Kamilla tea helyett körömvirág teát ajánlok, az nem szárít.
2020. nov. 27. 22:42
 20/20 A kérdező kommentje:
Elvittem masnap reggel, akkorra amugy magatol szebb lett a szeme kicsit. De a doki irt fel neki szemcseppet:)
2020. nov. 30. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!