Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van egy Cavalier kiskutyám es...

Van egy Cavalier kiskutyám es most szult. Az egyik mellében sok a tej, olyan mintha el akarna durranni és a kicsik nem színak belle. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
2010. aug. 11. 12:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
51%

Még a melegvizes borogatást meg próbálhatnád neki de tényleg jobb lenne ha kihívnád az állatorvost nehogy tejlázat kapjon szegény!

Első voltam

2010. aug. 11. 13:14
 12/21 anonim ***** válasza:
83%
Ha a te csöcsöd volna begyulladva, akkor is itt kérdezősködnél? A telefonnak mindegy, hogy 20 vagy 20000 km. Telefonos szaktanácsadásért nem szoktak pénzt kérni, és még az is lehet, hogy felajánlaná, hogy kimegy, csakhát amíg nem kérdezed meg, addig ez nem fog kiderülni.
2010. aug. 11. 13:21
 13/21 A kérdező kommentje:
neki nincs begyuladva csak tele van tejjel és nem szíják ki neki.de azért kösz
2010. aug. 11. 13:27
 14/21 anonim ***** válasza:
Akkor meg rá kell tenni a kiskutyákat. Kétoránként amikor szopnak oda kell figyelni, hogy mindig legyen kiskutya azon a cicin is.
2010. aug. 11. 13:30
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha nem jön belőle a tej, akkor valószínűleg nem tele van, hanem be van gyulladva a tejmirigye, vagy ami még rosszabb, emlő daganata van. De tényleg ne hívj orvost, minek az, végülis a kutyának tökmindegy, hogy mennyire fáj neki ahogy ott matatnak a kicsik a gyulladt emlő körül. Ha tejjel lenne tele, akkor menne a versen a kicsik között azért a ciciért.
2010. aug. 11. 13:35
 16/21 anonim ***** válasza:
61%

"Nem viszünk szoptatós kutyát állatorvoshoz max kihívjuk a dokit!

Amúgy szerintem is te vagy a hülye mert a kérdésre meg nem válaszoltál !;-)

/Első voltam/"

Odaírtam, hogy, vagy inkább hívd ki!!!

Mert Te válaszoltál...mert nagyon értesz hozzá, pont, mint aki ezt tanulta. Igaz? Hát látszik.

Azt a kutyát se fogja orvos látni szerintem. 20km autóval mennyi idő? Nem sok, az én orvosom is kb ennyiről jön, és 500 forintot fizetek plusz, amiért kijön, mert nekem legalább ér ennyit a kutyám.

2010. aug. 11. 13:36
 17/21 anonim ***** válasza:
36%
Na ezaz, kicsit ellentmondásos a történet. Ha minden rendben van, akkor szopnak belőle. Ha nem szopnak belőle és még fizikai elváltozás is van, akkor valami nincs redben, tehát orvos!
2010. aug. 11. 13:40
 18/21 anonim ***** válasza:
83%

gondolom nem egy felelősségteljes tenyésztő a kérdező, gratulálok a felesleges szaporulathoz!

hívd fel telefonon az állatorvost, és mondd el neki a panaszodat, majd ő meg mondja, hogy mit tegyél, esetleg ha olyan súlyos lenne, ki is fog menni.

2010. aug. 11. 13:50
 19/21 A kérdező kommentje:
koszonom a tanácsot tényleg felhivom az allatorvost.inkább minthogy a kutyusomnak valami baja legyen.
2010. aug. 11. 14:20
 20/21 anonim ***** válasza:

A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:36

Mert Te válaszoltál...mert nagyon értesz hozzá, pont, mint aki ezt tanulta. Igaz? Hát látszik.

Én legalább nem okoskodok hanem utána néztem és azt írtam be ide amit találtam egy állatorvos oldalán!

2010. aug. 11. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!