Van egy Cavalier kiskutyám es most szult. Az egyik mellében sok a tej, olyan mintha el akarna durranni és a kicsik nem színak belle. Mit tehetnék?
Még a melegvizes borogatást meg próbálhatnád neki de tényleg jobb lenne ha kihívnád az állatorvost nehogy tejlázat kapjon szegény!
Első voltam
"Nem viszünk szoptatós kutyát állatorvoshoz max kihívjuk a dokit!
Amúgy szerintem is te vagy a hülye mert a kérdésre meg nem válaszoltál !;-)
/Első voltam/"
Odaírtam, hogy, vagy inkább hívd ki!!!
Mert Te válaszoltál...mert nagyon értesz hozzá, pont, mint aki ezt tanulta. Igaz? Hát látszik.
Azt a kutyát se fogja orvos látni szerintem. 20km autóval mennyi idő? Nem sok, az én orvosom is kb ennyiről jön, és 500 forintot fizetek plusz, amiért kijön, mert nekem legalább ér ennyit a kutyám.
gondolom nem egy felelősségteljes tenyésztő a kérdező, gratulálok a felesleges szaporulathoz!
hívd fel telefonon az állatorvost, és mondd el neki a panaszodat, majd ő meg mondja, hogy mit tegyél, esetleg ha olyan súlyos lenne, ki is fog menni.
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:36
Mert Te válaszoltál...mert nagyon értesz hozzá, pont, mint aki ezt tanulta. Igaz? Hát látszik.
Én legalább nem okoskodok hanem utána néztem és azt írtam be ide amit találtam egy állatorvos oldalán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!