Napi hányszor eszik a kutyád?
Van ez az alap, hogy 6 hós korig 3x, 1 éves korig 2x, utána 1x kell etetni a kutyát.
Én 6 hósig 4x adtam, 1 éves korig 3x, majd 2x, most pedig, hogy 12 éves elmúlt már, újból 3x kap, kis adagokat. Nem terheli le a gyomrát és mint az idős embernek is jobb, ha többször eszik keveset(meg a gyerekeknek, ahogy a kölyökkutyáknak). Amióta 3x eszik, egyben átálltunk főtt ételre is amúgy. 1 éves koráig is főztem neki külön, utána tápozott, 1-8 évesig kapott adultat, aztán seniort 12 évesig és most főtt pulyka meg hal meg nyúlhús, hozzá főtt barna rizs vagy főtt tk zabpehely és még zöldségek, plusz külön kap vitamin, zöldkagylóport, immunerősítőt. Kölyöknek is így főztem, ezeket kapta.
Na mindegy, eltértem.
Napi 2. Kistestű, pici a gyomra, viszont ha egyszer kap, akkor estére már baromi éhes. Egyszerre nem tud sokat megenni.
Amíg nem hízik, így is marad.
Napi 3x nagyobb étkezés, de igazából egésznap kunyerál szóval eszik folyamatosan.
Prémium Junior tápot kap,emellett pedig szokott enni étkezések között parizert,májkrémet...stb.
Kölyökkorban csak kézből etetek, és megdolgozik érte.
Reggel kap tápot, délutáni tréningezésnél virlis+párizsi, este megint táp.
Van, hogy az reggelit/vacsit kiváltom sétánál (rám figyel = kaja).
Munkakutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!