Hol lehet kapni kutyának való maszkot?
Figyelt kérdés
Hol lehet kapni kutyáknak maszkot?
Nem szeretném, ha ő hordaná haza a koronavírust...
2020. nov. 20. 16:52
1/8 anonim válasza:
A koronavírus emberre veszélyes válfaja kutyákat nem fertőz...Ahogy az állatokra veszélyes koronavírus se fertőz embert...
Remélem csak troll kérdés.
4/8 anonim válasza:
Először röhögtem magamon, hogy hirtelen azt hittem koronavírusos szájmaszkot akarsz ráadni a kutyádra.
Aztán rámentem a kérdésedre és rá jöttem, hogy tényleg így van...
5/8 Tevenyereggyarto válasza:
Elsőre én is így voltam, mondom biztos szájkosárra gondolt csak elírta vagy poénkodni akart. Hát nem.
6/8 anonim válasza:
Kutya csak a szőrén tudna fertőzést átvinni akkor, ha egy fertőző egyén megnyomkodja, megsimogatja.
Viszont eszedbe ne jusson emiatt elkezdeni fertőtlenítővel fújkálni !
7/8 anonim válasza:
Távol-Keleten használnak légzésvédő szájkosarat kutyáknak, de ott sem a koronavírus ellenivédekezés, hanem a légszennyezettség miatt.
8/8 anonim válasza:
És én még azt hittem, hogy ez egy troll kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!