Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Eljárnátok kirándulni olyan...

Eljárnátok kirándulni olyan emberekkel akiknek egy fajtája van, a tied másfajta,de mivel a szervező a barátnőd és hív,nyilván mész,de kinéznek?

Figyelt kérdés

Van egy kutyás barátnőm tenyészt egy fajtát és szokott lenni séta,kirándulás az általa eladott kutyákkal és gazdáikkal. Engem is szívesen lát a kutyámmal,fotózni is szoktam. Viszont 1-2 gazdin kívül a többi kicsit lenéző velem szemben,meg a kutyámmal szemben.Érezhető. Amit nem értek,mert egy növendék,barátságos jó fej kutyám van, aki nem keresi a konfliktust. Ha azt mondom egy k..csög kutyám lenne aki bele köt mindegyikbe oké,nézzenek ki. De így nem értem.

Valaki mindig pluszban eljön velem,de ha nem lenne kísérőm akkor kb egyedül baktatnék,mert nem szólnának hozzám,barátnőm meg ugye mindig a gazdikkal beszél jó részt.

Ha kérdezek valamit akkor is röviden válaszolnak.

Csoportokban vannak játékok amit barátnőm szervez én is részt vehetek benne, az én kutyám képén vagy trükkén kb 2-3 lájk van, a többin meg vagy 20. Tehát még ott is érezhető ez a fajta lenézés.

Nem igazán értem ezt,sose voltam senkivel sem bunkó,de most kicsit gondolkoztam,hogy legközelebb inkább kitalálok valamit,hogy nem érek rá.

Viszont a kutyám meg élvezi,lefárad.

Csak én kevésbé érzem jól magam :/

2020. nov. 16. 19:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Beszéltél erről a barátnőddel?
2020. nov. 16. 19:47
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem mondtam még neki. Bár kétlem,hogy bármit tudna tenni ez ellen. Meg tudod ha már szólok neki erről,esetleg elbeszélget a gazdikkal vagy tudom is én, az meg már eléggé kényszeres lenne,hogy csak azért legyenek jóban velem.

Ha valami nem magától jön az már nem az igazi :/

2020. nov. 16. 19:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha amiatt tényleg lenéznek, mert más fajtájú kutyád van akkor rohadjanak meg, de komolyan.

Egyébként szerintem az a legfontosabb, hogy jól érezd magad, a kutyád is akkor a legboldogabb, ha te is boldog vagy. Ha nem érzed jól magad abban a társaságban akkor ne menj.

2020. nov. 16. 20:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez a sznobság, ne figyelj rájuk

A like-on meg ne akadj ki, egy-egy ember szerelmes az adott fajtába és számára másik fajta nem létezik, engedd el

Félre ne értsetek, nekem is megvannak a kedvenc fajtáim ettől függetlenül

2020. nov. 16. 20:33
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pont ma mondta egy srac, hogy kikoptak a kutyaja mellol a jatszotarsak lenne-e kedvunk a jovoben … persze, hogy igent mondtam. Keress te is uj kutyas baratokat ... ha engem fogsz megkerdezni, biztos benne leszek :)
2020. nov. 16. 20:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha pesten laktok es jatszani /futni akarsz kutyaval egyutt. Irj privit.

En se megyek ilyen progikra,ahol nem orulnek nekem .

2020. nov. 17. 01:06
 7/7 A kérdező kommentje:

Nem pesti vagyok, sajnos :/

Kutyafuttiba jarok hetente egyszer, tobbszor ritkan jutok ki, mindig vannak haverok a kutyamnak, gazdikkal is elszoktam beszelgetni, jobban is erzem ott magam :)

Ertem en, hogy valakinek csak egy fajta letezik, de attol fuggetlenul nem kene bunkonak lenni.Ha nem adnak ra okot. Nekem is vannak kedvenc fajtak a sajatomon kivul is. Meg se vagyok bunko mas kutyasokkal.

Na mindegy nem vagyunk egyformak.

De szerintem a jovoben inkabb lemondom ezeket.

Koszonom a valaszokat! :)

2020. nov. 17. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!