Hogyan tudom segíteni a labradorom szülés közben?
December 1 és 5 között kell szülnie másfél éves labradorom. Készítettünk neki kényelmes fekvőhelyet (ebbe már bele is fekszik szerencsére), de azon kívül, hogy ott vagyok mellette nem tudom, hogy mivel tudnék neki segíteni.
Tippek?
Hát köszönöm a pozitív tanácsokat.
Amíg nem tudjátok mi áll a háttérben, addig ne ítélkezzetek.
Az állatorvosotokkal kell megbeszélni mindent. Én a helyedben azt is megbeszélném vele, hogy az ellés megindulásakor jöjjön ki házhoz.
A többiek azért ítélkeznek, mert számtalan módon el lehetett volna kerülni a vemhességet és egyetlen Google keresésbe került volna megtalálni az információkat (vemhes ivartalanítás, injekció párzás után, stb.).
Ha december elején, akkor kb egy hete vemhes
Ivartalanítsd!
Eddig miért nem néztél utána? 1,5 évesen rohadt fiatal! Miért szaporítasz egy kamasz kutyával?
A kérdés alapján egyszerű mocskos szaporító vagy! Komolyan fáj a munka és a kutyádból akarsz pénzt kizsigerelni? Vagy csak egyszerűen alkalmatlan vagy a kutyatartásra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!