Jogos a kiakadásom?
Lefialt a kutyánk és a kiskutyákat elajándékoztuk család tagoknak. (Apukámnak, keresztszüleimnek stb...) így tudtam hogy a kicsik jó helyre kerülnek viszont volt anyukámnak egy nagyon jó barátnője aki kikönyörögte a kutyát és ő neki szüksége van egy lelkitársra aki ott van vele és csak szeretet ad, nagyon rosszul nézett ki az utóbbi időben ezért megesett rajta a szívem és gondoltam jó helyre kerül az utolsó kutyus. Eltelt 5 hónap amikor elküldték nekem hogy a menhelyen van a kutya és azzal az indokkal mert a kertben kiásta a virágait. Nagyon mérges lettem azt hittem jó helyre kerül a kutya annyira kellett neki, még anya is mondta hogy nagyon régóta ismeri megbízhatunk benne. De nem értem ha meggondolja magát ilyen nevetséges indok miatt akkor miért nem nekünk adja vissza? Miért menhelyre viszi? Nagyon kiakadtam és összevesztem vele, letiltottam mindenhol. Ezek után még azt mondta hogy nem érti mi bajom mert nem az utcára rakta ki... nagyon ideges vagyok szerintem nem túlzom el, de kiváncsi vagyok a ti véleményetekre, mit tennétek ilyen helyzetbe?
(A kutya nálunk van és ezek után nem adom senkinek sem)
/mielőtt valaki megtámadna, hogy szaporító akkor mondom, hogy az állatorvos mondta hogy a kutyának jót tenne ha egyszer lefialna és utána lenne ivartalanítva, ráadásul a családba mindenki nagyon szeretet volna kutyát így emellett döntöttünk./
Először is válts állatorvost, hülyeséget tanácsolt. Mi másban lehet még ilyen elmaradott tudása? Nem tudnék a szakértelmében megbízni, és dugig vannak a menhelyek.
Ha tudjátok, vegyétek magatokhoz a kicsit, és mindenképp ivartalanítsátok. Azzal az ismerőssel meg megszakítanám a kapcsolatot végleg.
Vicc, hogy még nem haltak ki azok az állatorvosok akik azt tanácsolják, hogy szaporítsd egyet, mielőtt ivartalanítani vinnéd a kutyát. És van, aki még el is hiszi annak ellenére, hogy a neten màr elérhető bárkinek többszáz neves állatorvos magyarázata.
A kiakadásod jogos. A kutya már legalább jó helyen van.
Válts állatorvost!
Ez az egyszer fialtatás egy olyan mítosz, minthogy ha levágod a puli szőrét, akkor megvakul.
Meg kellett volna kérdezned a nőt, hogy mégis mire számított, ilyen egy kölyökkutya.
Állatorvosod a világ baromságát mondta el. Gondolom falusi, idős doki lehet.
A szaporítókat szimplán felelőtlennek gondolom, így téged is. Ivartalaníttasd ki mindkét kutyát.
A felháborodásod viszont jogos, én úgy megcsapkodtam volna az illetőt, hogy abba döglött volna bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!